Buzz

Ο Τομ Κρουζ διασκεδάζει... δέρνοντας στο νέο teaser του «Jack Reacher: Never Go Back»

στα 10

Ο Τομ Κρουζ είναι ο Τζακ Ρίτσερ στη δεύτερη ταινία ενός σκοτεινού, παλιομοδίτικου, χορταστικού franchise που τώρα δικαιώνεται!

Ο Τομ Κρουζ διασκεδάζει... δέρνοντας στο νέο teaser του «Jack Reacher: Never Go Back»

Για όσους προσπέρασαν το «Jack Reacher» του 2013 επειδή βαρέθηκαν να δουν τον Τομ Κρουζ, η εκδίκηση έρχεται με το σίκουελ της ταινίας που με τον υπότιτλο «Never Go Back» έρχεται να επιβεβαιώσει πως το franchise που βασίζεται στα ομώνυμα μυθιστορήματα του Τζιμ Γκραντ (με το ψευδώνυμο Λι Τσάιλντ) είναι εδώ, έτοιμο για χορταστική παλιομοδίτικη δράση...

Διαβάστε ακόμη: Είναι ο Τομ Κρουζ ο πρώτος τη τάξει jazz hipster του Χόλιγουντ;

Jack Reacher 2 607

Jack Reacher 2 607

O Τζακ Ρίτσερ πρόκειται για έναν έναν πρώην αξιωματούχο της αμερικανικής στρατιωτικής αστυνομίας που γεννήθηκε σε μια στρατιωτική βάση στο Βερολίνο και που μετά την αποχωρησή του από το στρατό, κυκλοφορεί ως φάντασμα χωρίς να γνωρίζει κανείς που βρίσκεται ή πώς καταφέρνει να εμφανίζεται ακριβώς τη στιγμή που τον χρειάζονται για να λυθεί μια δύσκολη αστυνομική υπόθεση. Ή πιο απλά, όπως θα ακούσετε να τον χαρακτηρίζουν και στην πρώτη ταινία, ο Τζακ Ρίτσερ είναι o άνθρωπος που «δεν ενδιαφέρεται για το νόμο, δεν ενδιαφέρεται για τις αποδείξεις, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να κάνει το σωστό», ένας μοναχικός καουμπόι στην Αγρια Δύση των σύγχρονων μητροπόλεων, κυνικός όσο ο Dirty Harry, εφευρετικός όσο ο Τζέισον Μπορν, βίαιος όσο ένας εκδικητής που σέβεται το νόμο όσο ο νόμος σέβεται την ελευθερία του.

Διαβάστε ακόμη: «Ντροπή σας!» Ο Πολ Χάγκις κατηγορεί τους δημοσιογράφους που δε ρωτούν τον Τομ Κρουζ για τη Σαϊεντολογία

Jack Reacher 2 607

Στο «Jack Reacher: Never go Back», την ακηνοθεσία αναλαμβάνει ο Εντ Ζούικ κι ο Toμ Κρουζ αναλαμβάνει μια καινούρια αποστολή στην Νέα Ορλεάνη, θέλοντας να καθαρίσει το όνομα μιας στρατιωτικού που συλλαμβάνεται με την κατηγορία της κατασκοπίας. Η Κόμπι Σμόλντερς του «How I Met Your Mother» είναι το sidekick του εδώ. Την είδαμε και στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας, την απολαμβάνουμε και εδώ σε ένα χορταστικό από δράση νέο πρόμο της ταινίας:


Περισσότερα νέα τρέιλερ:

Jack Reacher 2 Poster