Buzz

O Ματ Ντέιμον υπερασπίζεται το Σινικό Τείχος στο «The Great Wall» του Ζανγκ Γιμού

στα 10

Οχι από τους Μογγόλους. Μα από τέρατα!

O Ματ Ντέιμον υπερασπίζεται το Σινικό Τείχος στο «The Great Wall» του Ζανγκ Γιμού

Με τους θεατές της Κίνας να είναι το νέο Ελντοράντο του box office, δεν μοιάζει να εκπλήσσει κανέναν το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι σταρ του Χόλιγουντ πηγαίνουν ανατολικά, ή ότι όλο και περισσότερες αμερικάνικες ταινίες γυρίζονται με κινέζικα χρήματα.

Το «The Great Wall» του Ζαν Γιμού γυρισμένο στα Αγγλικά, θέλει τον Ματ Ντέιμον στον ρόλο ενος πολεμιστή πριν από χίλια χρόνια στην Κίνα ο οποίος μάχεται στο πλευρό των ντόπιων μια στρατιά από τέρατα στα τείχη των συνόρων της χώρας.

Δείτε ακόμη: Ο Ματ Ντέιμον κατεβαίνει Σύνταγμα στις νέες σκηνές από το «Jason Bourne»

the great wall 607

Κι αν αναρωτιέστε πως ένας δυτικός βρέθηκε να πολεμά στο πλευρό των Κινέζων (κάτι που υποθέτουμε το φιλμ θα εξηγεί) το ίδιο μοιάζουν να αναρωτιέται και μια ολόκληρη στρατιά από αμερικανοασιάτες ηθοποιούς και δημόσια πρόσωπα που βρίσκουν την ταινία ρατσιστική στον τρόπο που δίνει για μια ακόμη φορά τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε έναν λευκό ηθοποιό εκεί που θα έπρεπε να τον έχει ένας ασιάτης.

Βεβαίως το μεγάλο κοινό τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Κίνα, μάλλον δεν θα έχει τις ίδιες ανησυχίες, αφού το τρέιλερ υπόσχεται θέαμα, ειδικά εφέ, τέρατα και τον Ματ Ντέιμον. Δείτε το πιο κάτω.


Δείτε παρακάτω το νέο, δεύτερο, ακόμα πιο εντυπωσιακό τρέιλερ του « The Great Wall» που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο 2016.


Δείτε ακόμη: