Buzz

You better start running. O Τομ Κρουζ επιστρέφει στο «Jack Reacher: Never go Back»

στα 10

Πόσα franchise μπορεί να «κουβαλήσει» ο Τομ Κρουζ; Μάλλον όσα θέλει.

You better start running. O Τομ Κρουζ επιστρέφει στο «Jack Reacher: Never go Back»

Μπορεί η πρώτη ταινία της σειράς που είχε σκηνοθετήσει ο Κρίστοφερ ΜακΚουάρι να μην υπήρξε η τεράστια επιτυχία που θα περίμενε κανείς στα ταμεία, αλλά όταν ο Τομ Κρουζ θέλει να κάνει κάτι, τότε προφανώς, αυτό το κάτι γίνεται.

Η αλήθεια είναι πως τα βιβλία του Λι Τσάιλντ με πρωταγωνιστή τον σκληρό μοναχικό τιμωρό που δεν ακολουθεί πάντα το γράμμα του νόμου είναι τόσο πετυχημένα που να δικαιολογούν το ρίσκο μιας ακόμη ταινίας ακόμη κι αν τα 218 εκατομμύρια δολάρια που μάζεψε η πρώτη ταινία, δεν είναι ακριβώς τα νούμερα που περιμένεις από ένα action movie με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ.

Jack Reacher: Never go Back 607

Δείτε ακόμη: Τομ Κρουζ εναντίον μούμιας. Πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «The Mummy»

Στο «Jack Reacher: Never go Back», την ακηνοθεσία αναλαμβάνει ο Εντ Ζούικ κι ο Κρουζ αναλαμβάνει μια καινούρια αποστολή στην Νέα Ορλεάνη, θέλοντας να καθαρίσει το όνομα μιας στρατιωτικού που συλλαμβάνεται με την κατηγορία της κατασκοπίας. Η Κόμπι Σμόλντερς είναι το sidekick του εδώ, αλλά ομολογούμε ότι η απουσία του Βέρνερ Χέρτσογκ από την συνέχεια, αν κι αναμενόμενη είναι κάτι που θα μας στοιχίσει.


Σε κάθε περιπτωση το φιλμ ετοιμάζεται για την έξοδό του στις αίθουσες το φθινόπωρο, τέλη Οκτωβρίου στην Αμερική κι αρχές Νοεμβρίου στην Ελλάδα και το πρώτο τρέιλερ είναι εδώ. Δείτε το πιο κάτω.


Δείτε ακόμη: