Buzz

Ρίντλεϊ Σκοτ, Μάικλ Φασμπέντερ στα γυρίσματα του «Alien: Covenant»

στα 10

Ηδη καλύτερο απ' τον «Προμηθέα»; Μια και μόνο φωτογραφία απ' τα γυρίσματα του «Alien: Covenant» ενθουσιάζει τους fans.

Ρίντλεϊ Σκοτ, Μάικλ Φασμπέντερ στα γυρίσματα του «Alien: Covenant»

To «Alien: Covenant» (προηγούμενος τίτλος του ήταν «Alien: Paradise Lost»), δεύτερο μέρος της prequel τριλογίας της saga του «Alien» που ξεκίνησε με τον «Προμηθέα», γυρίζεται ήδη, με τον Ρίντλεϊ Σκοτ, όπως θέλησε και βροντοφώναξε, αυτόνομο auteur του διαστήματος.

Δείτε ακόμη: Πρώτη φωτογραφία από το «Alien: Covenant» του Ρίντλεϊ Σκοτ

Πριν λίγες βδομάδες, η 20th Century Fox δημοσιοποίησε την πρώτη επίσημη φωτογραφία της ταινίας, που δεν ήταν τίποτ' άλλο παρά η πρωταγωνίστρια Κάθριν Γούοτερστον σε ένα προφανές homage στη Ρίπλεϊ της Σιγκούρνι Γουίβερ. Λίγο αργότερα, κυκλοφόρησε μια πανέμορφη σειρά από αινιγματικές φωτογραφίες των γυρισμάτων του «Alien: Covenant» στο Σίδνεϊ (δείτε τις εδώ). Ωστόσο τώρα μπαίνουμε περισσότερο στο ψητό! Μια εικόνα που εμφανίστηκε στο twitter από το Alien Anthology, με τη συγκινητική λεζάντα «Creator. Creation.», δείχνει σε πρώτο πλάνο τον Ρίντλεϊ Σκοτ να δουλεύει/μιλά/κατευθύνει/διοικεί και, λίγο πιο πίσω, λίγο πιο φλου, τον Μάικλ Φασμπέντερ, με διαφορετικό look απ' αυτό του «Προμηθέα», να παρακολουθεί με αμέριστη προσοχή. Δείτε το ποστ:

Η υπόθεση του «Alien: Covenant» είναι όσο πρέπει ελλειπτική ή κατατοπιστική: Με προορισμό έναν απομακρυσμένο πλανήτη σε ένα μακρινό σημείο του γαλαξία, το πλήρωμα του αποικιακού πλοίου Covenant νομίζει ότι ανακαλύπτει έναν αχαρτογράφητο παράδεισο, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν σκοτεινό, επικίνδυνο κόσμο – ο μόνος κάτοικος του οποίου είναι ο «συνθετικός» Ντέιβιντ (Μάικλ Φασμπέντερ), επιζών της καταδικασμένης αποστολής Προμηθέας. Ο ίδιος ο Φασμπέντερ είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό ερωτευμένος με το πρότζεκτ: «Η ταινία συνδέει δυο πράγματα, το παρελθόν και το μέλλον κι αυτά τα δυο μαζί δημιουργούν έναν ενδιαφέροντα κόσμο στον οποίο μπορούμε να ελπίζουμε, αλλά και ν' αναγνωρίζουμε υπαρκτά στοιχεία του.» Με το καστ να συμπληρώνεται από τους Ντάνι ΜακΜπράιντ, Ντέμιαν Μπισίρ, Τζάσι Σμόλετ, Εϊμι Σάιμετς, Κάρμεν Ιτζόγκο, Κάλι Χερνάντες και Μπίλι Κρούνταπ, το «Alien: Covenant» είναι προγραμματισμένο να μπει σε κινηματογραφική τροχιά στις 4 Αυγούστου 2017.

Διαβάστε ακόμη: