Ο Λούις Σι Κέι θέλει πολύ «να πεθάνει με φρικτό τρόπο» στο νέο «Alien»

BUZZ 21 FEB 2015  /  Λήδα Γαλανού

Οχι απλώς το νέο «Alien» είναι πραγματικότητα, αλλά μπορεί μαζί με τη Σιγκούρνι Γουίβερ να δούμε να πρωταγωνιστεί κι ένα απρόσμενος, πολύ πρόθυμος, επισκέπτης!

Στις αρχές Ιανουαρίου ο Νιλ Μπλόμκαμπ (ο συναρπαστικός δημιουργός του «District 9») είχε αποκαλύψει μια σειρά από προσχέδια που είχε φτιάξει για ένα πιθανό σίκουελ του «Alien» που δεν έγινε ποτέ - δείτε τα εδώ.. Πριν μόλις δυο μέρες, η 20th Century Fox έδωσε τέλος σε όλες τις φήμες δηλώνοντας ότι η ταινία είναι πραγματικότητα, με τον Μπλόμκαμπ να ανακοινώνει στο instgram του, «Οπότε νομίζω ότι αυτό είναι επίσημα η επόμενη μου ταινία», ποστάροντας μια φωτογραφία από το «Alien». Οπότε, μ' αυτά τα θεαματικά πρόσφατα νέα, πώς να μπορέσει ο Τζίμι Φάλον να μη ρωτήσει σχετικά τη Σιγκούρνι Γουίβερ, που βρέθηκε καλεσμένη στο Tonight Show για να μιλήσει για την τωρινή συνεργασία της με τον Νιλ Μπλόμκαμπ, το πολυαναμενόμενο «Chappie».

Διαβάστε ακόμη: Το επόμενο «Alien» είναι πραγματικότητα και ναι το σκηνοθετεί ο Νιλ Μπλόμκαμπ

Τι αποκάλυψε η Σιγκούρνι Γουίβερ για το νέο «Alien»; Οχι απλώς ότι, πράγματι, έχει κουβεντιάσει την επιστροφή της στο κινηματογραφικό αυτό σύμπαν με τον Νιλ Μπλόμκαμπ, αλλά και κάτι πολύ πιο... εντυπωσιακό: ότι ο Λούις Σι Κέι, με τον οποίο συναντήθηκε πρόσφατα, της ομολόγησε ότι θέλει οπωσδήποτε να συμμετάσχει στην ταινία και «να πεθάνει με φρικτό τρόπο» δίπλα της! Τι απάντησε η Γουίβερ; «Νομίζω μπορούμε να το κανονίσουμε...» Δείτε παρακάτω το βίντεο.

Διαβάστε ακόμη:

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.