Buzz

Το επόμενο «Alien» είναι πραγματικότητα και ναι το σκηνοθετεί ο Νιλ Μπλόμκαμπ

στα 10

Ο Νιλ Μπλόμκαμπ ανακοίνωσε στη σελίδα του στο instagram πως το επόμενο «Alien» είναι δικό του. Και πως είναι πραγματικότητα...

Το επόμενο «Alien» είναι πραγματικότητα και ναι το σκηνοθετεί ο Νιλ Μπλόμκαμπ

Στις αρχές Ιανουαρίου ο Νιλ Μπλόμκαμπ (ο συναρπαστικός δημιουργός του «District 9») είχε αποκαλύψει μια σειρά από προσχέδια που είχε φτιάξει για ένα πιθανό σίκουελ του «Alien» που δεν έγινε ποτέ - δείτε τα εδώ.

Ο θόρυβος που ξέσπασε ήταν δικαιολογημένος, αφού ο Μπλόμκαμπ μοιάζει ιδανική επιλογή για να συνεχίσει το σύμπαν των «Alien» και ταυτόχρονα να εμπνεύσει εμπιστοσύνη στη Σιγκούρνι Γουίβερ η οποία είχε δηλώσει ότι θα επιστρέψει στη saga μόνο αν «εγκρίνει» τον σκηνοθέτη. Η συνεργασία της με τον Μπλόμκαμπ στο επερχόμενο «Chappie», φαίνεται πως ήταν αρκετή: «Μιλούσα με τη Σιγκούρνι Γουίβερ όσο καιρό γυρίζαμε το "Chappie" κι οι κουβέντες μας πυροδότησαν ένα μάτσο σκέψεις στο μυαλό μου - αρχικά είχα μια ιδέα που δε συμπεριλάμβανε τη Σιγκούρνι, μια ιδέα διαφορετική. Αλλά πέρασα τόσο χρόνο μαζί της στο γύρισμα και σκέφτηκα, ρε συ, αυτό θα μπορούσε να είναι στ' αλήθεια ενδιαφέρον.»

Alien Neil Blomkamp 607 Ενα από τα ανέκδοτα σχέδια του Νιλ Μπλόμκαμπ για το «Alien»

Διαβάστε ακόμη: Μήπως τελικά δεν είναι αστείο ότι ο Νιλ Μπλόμκαμπ θα κάνει το νέο «Alien»;

Η 20th Century Fox δίνει σήμερα τέλος σε όλες τις φήμες, με τον Μπλόμκαμπ να ανακοινώνει στο instgram του πως «Οπότε νομίζω ότι αυτό είναι επίσημα η επόμενη μου ταινία», ποστάροντας μια φωτογραφία από το «Alien». Το Variety στο ρεπορτάζ του αναφέρει πως το φιλμ θα είναι άλλο από το σίκουελ του «Prometheus» που ετοιμάζει ο Ρίντλεϊ Σκοτ, ο οποίος ωστόσο θα είναι παραγωγός στην ταινία του Μπλόμκαμπ.

Alien Neil Blomkamp 607

Διαβάστε ακόμη: