Buzz

O Αντι Μουσιέτι θέλει να ενώσει τις δυο ταινίες του «Αυτό» σε ένα 6ωρο supercut

στα 10

Κι όχι μόνο αυτό αλλά θέλει να προσθέσει και νέες περισσότερες σκηνές για την απόλυτη εμπειρία.

O Αντι Μουσιέτι θέλει να ενώσει τις δυο ταινίες του «Αυτό» σε ένα 6ωρο supercut

Το να μεταφέρει κάποιος στο έπος τρόμου του Στίβεν Κινγκ «Το Αυτό» στη μεγάλη οθόνη δεν είναι και εύκολη υπόθεση, ειδικά αν θα πρέπει να μείνει πιστό στις 1000+ σελίδες του βιβλίου. Ομως ο Αντι Μουσιέτι κατάφερε να κερδίσει ένα μεγάλο στοίχημα χωρίζοντας το σε δυο αρκετά μεγάλη διάρκειας ταινίες. Και με το «Κεφάλαιο 2» να βρίσκεται προ των πυλών των κινηματογραφικών αιθουσών, ο Μουσιέτι αποκάλυψε πως όνειρό του είναι να ενώσει τις δυο αυτές ταινίες σε μια. Και από ότι φαίνεται το όνειρο αυτό ετοιμάζεται να γίνει πραγματικότητα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου βρίσκεται ήδη σε συζητήσει με το στούντιο για να κάνουν αυτό το πρότζεκτ πραγματικότητα και πως το αποτέλεσμα θα έχει διάρκεια πάνω από 6 ώρες! «Είμαστε ήδη σε πρώτες συζητήσεις με το στούντιο για να το κάνουμε, αλλά το πιο μεγάλο μου όνειρο είναι να ενώσουμε τις δυο ταινίες μαζί και να προσθέσουμε όλες εκείνες τις σκηνές που κόπηκαν στο μοντάζ προς χάριν της διάρκειας» δήλωσε ο Μουσιέτι μιλώντας στο The Playlist.

Διαβάστε ακόμα: Τι θα λέγατε και για ένα τρίτο κεφάλαιο του «Αυτό»;

it chapter 2 607

Και δεν είναι μόνο αυτό. Ο ίδιος δήλωσε πως θα ήθελε να γυρίσει και μερικές έξτρα σκηνές οι οποίες θα προστεθούν σε αυτό το τεράστιο supercut: «θέλω να δώσουμε την καλύτερη εμπειρία του “Αυτό” [στο κοινό] και να γυρίσουμε επίσης μερικές έξτρα σκηνές τις οποίες θα προσθέσουμε σε αυτή την μεγάλη ταινία. Σε μια εποχή του binging όπου αρκετοί βλέπουν σειρές για 7-8 ώρες, χωρίς να καταλάβουν ότι ξοδεύουν τόσο πολύ χρόνο, αυτή [η ταινία] δεν θα είναι τίποτα.»

Μέσα σε όλα αυτά, ο Μουσιέτι αποκάλυψε πως ήθελε από την αρχή την Τζέσικα Τσαστέιν για το ρόλο της ενήλικης Μπεβ και πως θα υπήρχε μια post credit σκηνή στο πρώτο κεφάλαιο όπου θα έπαιζε η Τσαστέιν: «κάτι που αρκετοί δεν γνωρίζουν είναι ότι στο Πρώτο Κεφάλαιο είχαμε μια ιδέα για μια post credit σκηνή όπου η Μπέβερλι Μαρς σηκώνει ένα τηλέφωνο. Οπότε, 27 χρόνια μετά, βλέπετε ένα τηλέφωνο να χτυπά. Πρόκειται για ένα iPhone, οπότε είναι αδύνατο να βρισκόμαστε το 1989, και ένα χέρι το πιάνει και βλέπουμε την πλάτη μιας κοκκινομάλλας και η κάμερα γυρίζει στο πρόσωπό της και είναι η Τζέσικα Τσαστέιν.» Δυστυχώς η Τσαστέιν δεν μπόρεσε να γυρίσει την συγκεκριμένη σκηνή λόγω υποχρεώσεων αλλά τελικά έπαιξε τον ρόλο της Μπέβερλι στο δεύτερο κεφάλαιο του «Αυτό».

Η ταινία «Το Αυτό Κεφάλαιο 2» κυκλοφορεί στις 5 Σεπτεμβρίου από την Tanweer.

Διαβάστε ακόμα: