Industry

To «Get Out» σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στο αμερικανικό box office

στα 10

Από ότι φαίνεται πολλοί ήταν αυτοί που «έτρεξαν» για να την δουν.

To «Get Out» σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στο αμερικανικό box office

Ο Τζόρνταν Πιλ έγραψε ιστορία στο αμερικάνικο box office. Με την ταινία του «Get Out» κατάφερε να γίνει ο πρώτος Αφροαμερικανός σκηνοθέτης ο οποίος ξεπέρασε το φράγμα των 100 εκατομμυρίων δολαρίων με την πρώτη του ταινία. Ήδη κλείνοντας την τρίτη εβδομάδα προβολών της στην Αμερική, το φιλμ του Πιλ κατάφερε να κερδίσει άλλα 21 εκατομμύρια δολάρια φτάνοντας στα συνολικά έσοδα των 111 εκατομμυρίων δολαρίων. Καθόλου άσχημα για μια ταινία που στοίχισε μόλις 5 εκατομμύρια για να γυριστεί.

Διαβάστε ακόμα: Oταν τα φίλτρα σκοτώνουν. Eρχεται η δολοφονική «Polaroid»

get out

Η ταινία, παρόλο τον μεγάλο ανταγωνισμό που είχε με τον «Logan» και το «Kong: The Skull Islnand» να κονταροχτυπιούνται δίπλα του, έπεσε μόλις 26% από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Η ταινία τέλος κατάφερε να ξεπεράσει άλλο ένα ρεκόρ αυτή την φορά για το στούντιο Blumhouse. Το «Get Out» κατάφερε να ξεπεράσει το ρεκόρ των 19 ημερών που κρατούσε η ταινία του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν «Split», κάνοντας μόνο 16 μέρες να φτάσει τα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Στην ταινία, ο Αφροαμερικανός Κρις συνοδεύει τη λευκή κοπέλα του, Ρόουζ, στο πατρικό της για να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο με τους γονείς της και τον αδερφό της, Τζέρεμι. Αρχικά ο Κρις θεωρεί πως, η παράξενη ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σπίτι, όπου το υπηρετικό προσωπικό είναι μαύροι, αλλά και κατά τη διάρκεια μιας ετήσιας οικογενειακής συνάθροισης οφείλεται στη διαφυλετική επιλογή της Ρόουζ, σύντομα, όμως, βρίσκεται αντιμέτωπος με την τρομακτική αλήθεια.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες αυτή την Πέμπτη 16 Μαρτίου από την UIP.


Διαβάστε ακόμα:

Tags: get out