Buzz

Τι θα λέγατε για μια ταινία τρόμου στον κόσμο του Οζ;

στα 10

Follow the (bloody) yellow brick road...

Τι θα λέγατε για μια ταινία τρόμου στον κόσμο του Οζ;

Η ιστορία του Λ. Φρανκ Μπάουμ «Ο Μάγος του Οζ» έχει μεταφερθεί στην μεγάλη, και μικρή, οθόνη με όποιον τρόπο μπορούμε να φανταστούμε. Σχεδόν.

Τι θα λέγατε άραγε για μια ιστορία τρόμου η οποία εξελίσσεται στον κόσμο του «Μάγου του Οζ»; Να και κάτι που δεν έχουμε ξανακούσει. Την συγκεκριμένη πληροφορία μετέδωσε το Hollywood Reporter, το οποίο αναφέρει πως την ιδέα για το σενάριο αυτό είχε ο Μάικ Βαν Γουέις, με τίτλο «μια πρωτότυπη ιστορία τρόμου η οποία εξελίσσεται στην χώρα του Οζ» και αγόρασε η New Line Cinema, χωρίς όμως να υπάρχουν παραπάνω λεπτομέρειες. Ακούγεται αρκετά πρωτότυπο όλο αυτό και είναι πραγματικά κάτι που μας κινεί το ενδιαφέρον.

Οι ιδέες για το τι θα μπορούσε να περιλαμβάνει το σενάριο αυτό είναι πολλές: από το δολοφονικές ιπτάμενες μαϊμούδες μέχρι και με πιο διαστρεβλωμένη ιστορία με τον Τενεκεδένιο Άνθρωπο να μαζεύει ανθρώπινες καρδιές ή τον Μάγο να θέλει να σκοτώνει αθώες κοπέλες. Όπως και να έχει ανυπομονούμε να ακούσουμε περισσότερα για την ταινία αυτή, αν τελικά γυριστεί ποτέ.

Διαβάστε ακόμα: