Buzz

Κάντε το σταυρό σας! H «Annabelle» επιστρέφει!

στα 10

Οπως και αναμενόταν, καταφτάνει με ρυθμούς τρόμου το πρώτο σίκουελ του «Annabelle», με την υπογραφή του σκηνοθέτη του «Μη Σβήσεις το Φως».

Κάντε το σταυρό σας! H «Annabelle» επιστρέφει!

Οταν είχαμε δει το πρώτο «Conjuring», είχαμε φυσικά υποψιαστεί πως η σατανική κούκλα Αναμπελ θα ζητούσε τη δική της ταινία, όπως και το κατάφερε, καταλήγοντας βέβαια σε φτηνές ανατριχίλες που έκαναν το «κομμάτι» τους στο νεανικό target group για να δώσουν το πράσινο φως για ένα σίκουελ.

Διαβάστε ακόμη: Οι πιο κερδοφόρες ταινίες των τελευταίων πέντε χρόνων είναι όλες... τρόμου!

Annabelle 2 607

Το «Annabelle 2» υπογράφει ο Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ του «Μη Σβήσεις το Φως» που προβάλλεται αυτές τις μέρες και στις ελληνικές αίθουσες, ενώ την παραγωγή κρατούν γερά ο Τζέιμς Γουάν και ο Πίτερ Σάφραν των «Conjuring». Η υπόθεση αναφέρει πως αρκετά χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της μικρής τους κόρης, ένας κουκλοποιός και η σύζυγος του καλωσορίζουν στο σπίτι τους, μια καλόγρια και μια ομάδα κοριτσιών από ένα κατεστραμμένο ορφανοτροφείο της περιοχής, που σύντομα θα γίνουν ο στόχος της δαιμονισμένης δημιουργίας του κουκλοποιού, της Αναμπελ.

Annabelle 2 607 O Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ στα γυρίσματα του «Annabelle 2»

Το πρώτο teaser τρέιλερ είναι - ομολογουμένως - πολύ τρομακτικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα πριν δούμε ολόκληρο το πόνημα στις 18 Μαΐου του 2017 - και στην Ελλάδα από την Tanweer.


Τρομάξτε ακόμη...:

Tags: Annabelle 2