Buzz

Βλέποντας τον «Μαύρο Πύργο» στο βάθος του ορίζοντα

στα 10

Οι πρώτες εικόνες από την μεταφορά του saga του Στίβεν Κινγκ «The Dark Tower», είναι εδώ.

Βλέποντας τον «Μαύρο Πύργο» στο βάθος του ορίζοντα

Σκηνοθετημένο από τον Δανό Νικολάι Αρσέλ (του «The Royal Affair») με τον Μάθιου ΜακΚόναχεϊ και τον Ιντρις Ελμπα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, το «The Dark Tower» αργεί ακόμη να φτάσει στις αίθουσες αφού είναι ήδη μια από τις πλέον αναμενόμενες ταινίες του... 2017.

Βασισμένο όχι σε ένα μα σε όλα τα βιβλία της σειράς του Στίβεν Κινγκ, το φιλμ αφηγείται την ιστορία ενός πιστολέρο που είναι ο τελευταίος μιας βασιλικής γενιάς και περιπλανιέται σε έναν διαλυμένο κόσμο αναζητώντας τον Μαύρο Πύργο, ένα μέρος που βρίσκεται στο κέντρο κάθε πραγματικότητας και είναι η μόνη ελπίδα σωτηρίας για τον κόσμο του, του οποίου ο χρόνος τελειώνει.

Δείτε ακόμη: Τζουντ Λο εναντίον Τσάρλι Χάναμ: Πρώτες εικόνες από το «King Arthur: Legend of the Sword» του Γκάι Ρίτσι

Ο Ιντρις Ελμπα είναι ο πιστολέρο κι όπως λέει ο ίδιος είναι ένας «άντρας που έχει ένα βαθιά μυστικιστικό στοιχείο πάνω του. Είναι περίπου 200 ετών, έχει δει πολλά κι έχει μια βαθιά σύνδεση με το μεταφυσικό. Οταν τον γνωρίζουμε για πρώτη φορά είναι ιδιαίτερα στωικός, δεν θέλει σχεδόν καν να μιλήσει, αλλά όταν τον γνωρίζεις λίγο καλύτερα, βλέπεις ότι ξέρει πολλά για τον κόσμο και την ιστορία του».

Δείτε πιο κάτω τις δυο πρώτες φωτογραφίες από το φιλμ.

the dark tower 607

the dark tower 607

dark tower 607

dark tower 607

dark tower 607

dark tower 607

dark tower 607

Δείτε ακόμη: