Buzz

Το σκάνδαλο Μορικόνε-Ταραντίνο συνεχίζεται: το γερμανικό Playboy επιμένει στην ιστορία του

στα 10

Ενα άρθρο έβαλε φωτιές. Ακολούθησαν διαψεύσεις, διαμάχες κι εντάσεις. Ομως το περιοδικό που ξεκίνησε το σκάνδαλο αρνείται να ανακαλέσει κι επιμένει στην ιστορία του.

Το σκάνδαλο Μορικόνε-Ταραντίνο συνεχίζεται: το γερμανικό Playboy επιμένει στην ιστορία του

Το τεύχος Δεκεμβρίου της γερμανικής έκδοσης του Playboy που κυκλοφόρησε πριν δύο μέρες έβαλε φωιές! Συνέντευξη του σπουδαίου Ιταλού συνθέτη, Ενιο Μορικόνε, στον οποίο το περιοδικό έχει αφιέρωμα γιατί συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής [και 72 χρόνια καριέρας!], τον θέλει να αποκαλεί τον Κουέντιν Ταραντίνο "κρετίνο" και τις ταινίες του "σκουπίδια".

«Είναι απόλυτα χαοτικός. Μιλάει χωρίς να σκέφτεται, κάνει τα πάντα την τελευταία στιγμή. Δεν έχει ιδέα. Παίρνει ξαφνικά και ζητάει ένα πλήρες σάουντρακ μέσα σε λίγες μόλις μέρες. Αυτό δεν είναι εφικτό. Με κάνει τόσο έξαλλο. Δεν πρόκειται να το ανεχτώ. Και του το είπα την τελευταία φορά».

Μία μέρα μετά, ο Μορικόνε διέψευσε κατηγορηματικά το quote του περιοδικού.

Ennio Morricone Quentin Tarantino 607 1

«Είναι απολύτως ψέματα. Δεν έχω δώσει συνέντευξη στο γερμανικό Playboy και δεν έχω αποκαλέσει ποτέ κρετίνο τον Ταραντίνο, ούτε τις ταινίες του σκουπίδια. Σε συνέντευξη Τύπου στο Λονδίνο, μπροστά στον Ταραντίνο, έχω δηλώσει ότι τον θεωρώ έναν από τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες όλων των εποχών. Εχω εξουσιοδοτήσει τον δικηγόρο μου στην Ιταλία να κινηθεί νομικά».

Διαβάστε αναλυτικά: Ο Ενιο Μορικόνε εξηγεί: «Δεν έχω αποκαλέσει ποτέ κρετίνο τον Ταραντίνο, ούτε τις ταινίες του σκουπίδια»

Ennio Morricone Quentin Tarantino 607 2

Σήμερα, έρχεται η απάντηση του γερμανικού Playboy: «στηρίζουμε τη δημοσίευσή μας και δεν ανακαλούμε».

Η δήλωση έγινε από την εκδοτική εταιρία που βγάζει το Playboy, τη Herbert Burda Media, και αναφέρει:

«Με έκπληξή μας διαβάσαμε ότι ο συνθέτης Ενιο Μορικόνε αρνείται ότι έδωσε συνέντευξη στο Γερμανικό Playboy. Η συνέντευξη έγινε στις 30 Ιουνίου του 2018, στο σπίτι του στη Ρώμη. Τη συνέντευξη κανόνισε ο υπεύθυνος διοργανωτής συναυλιών Semmel Concerts, o οποίος ήταν παρών στη συζήτηση...»

«Επίσης, δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι ο μαέστρος δεν βρίσκει σαφές ή ακριβές από όσα είπε στον μουσικό δημοσιογράφο Μαρσέλ Αντερς και τυπώθηκαν στο περιοδικό μας....»

Αναμένεται συνέχεια...

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Nέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Once Upon a Time in Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο