Buzz

Tι ενώνει τον Τζορτζ Κλούνεϊ με τον Μπομπ Ντίλαν;

στα 10

Mία ταινία για το μπέιζμπολ, τους ήρωές μας και τους μπαμπάδες μας.

Tι ενώνει τον Τζορτζ Κλούνεϊ με τον Μπομπ Ντίλαν;

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι πολυάσχολος αυτή την εποχή. Πριν από λίγες μέρες είδαμε πρώτες εικόνες από την επιστροφή του (μπροστά και πίσω από την κάμερα) με το «The Midnight Sky» και σήμερα μαθαίνουμε ότι έκλεισε και το επόμενο σκηνοθετικό του πρότζεκτ.

Υπέγραψε να σκηνοθετήσει το «Calico Joe», την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του Τζον Γκρίσαμ («The Firm», «Pelican Brief», «A Time to Kill») από το 2012.

Η ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Μπομπ στο σινεμά είναι κάτι το φανταστικό» | Τζορτζ Κλούνεϊ

Clooney Dylan 607

Ο Τζο του τίτλου είναι ο Τζο Καστλ, ένας ανερχόμενος σταρ παίκτης του μπέιζμπολ, ο οποίος έχει κερδίσει φανατικό κοινό, όχι μόνο για το ταλέντο του στο γήπεδο, αλλά και για την ευγένεια και τον πολιτισμό του έξω από αυτό. Αυτό δεν αρέσει καθόλου στον Γουόρεν Τρέισι, έναν όχι τόσο συμπαθή παίκτη των New York Mets, ο οποίος ενοχλείται ιδιαίτερα που ο γιος του, Πολ, θαυμάζει τον Τζο περισσότερο από τον πατέρα του. Οταν θα βρεθούν, Τζο και Γουόρεν, αντίπαλοι σ' έναν αγώνα, ο Γουόρεν θα ρίξει ένα pitch που θα αλλάξει τις ζωές όλων - προς το καλύτερο ή το χειρότερο...

Ο Κλούνεϊ, εκτός από την σκηνοθεσία, θα υπογράφει και την παραγωγή - μαζί με τον μόνιμο συνεργάτη του Γκραντ Χίσλοφ και τον... Μπομπ Ντίλαν!

«Ο Τζον Γκρίσαμ έχει γράψει μία υπέροχη ιστορία. Η ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Μπομπ στο σινεμά είναι κάτι το φανταστικό» δήλωσε ο Κλούνεϊ.

«Ο Τζορτζ είδε στο βιβλίο, αυτό ακριβώς που είδα κι εγώ» δήλωσε ο Ντίλαν. «Μία δυνατή ανθρώπινη ιστορία που θα βρει να ακουμπήσει τόσο στο νέο όσο και στο μεγαλύτερο κοινό. Από όπου κι αν προέρχεσαι, αυτή η ιστορία θα σε συγκινήσει...»

Διαβάστε περισσότερα: