Buzz

#FilmLivesEverywhere | H Αθηνά Τσαγγάρη τραγουδά στην καμπάνια του Lincoln Center

στα 10

Κινηματογραφιστές από όλο τον κόσμο έστειλαν βίντεο υποστήριξης της καμπάνιας του Lincoln Center για το ξενόγλωσσο σινεμά. Η Αθηνά Τσαγγάρη τραγούδησε τη συμπαράστασή της - δείτε την!

#FilmLivesEverywhere | H Αθηνά Τσαγγάρη τραγουδά στην καμπάνια του Lincoln Center

Εδώ κι ένα χρόνο περίπου, η κινηματογραφική κοινότητα του Lincoln Center έχει ξεκινήσει μία πρωτοβουλία για να ενισχύσει το ξενόγλωσσο σινεμά: το σινεμά είναι παντού, δεν έχει σύνορα, έχει υπότιτλους (αλλά μην το φοβάστε) μοιάζει να λέει η καμπάνια #FilmLivesEverywhere.

Δείτε κι αυτό: H Αθηνά Τσαγγάρη μιλάει με την Κωνσταντίνα Κοτζαμάνη για το τι σημαίνει να είσαι γυναίκα σκηνοθέτης

Και πόσο υπέροχο να υπάρχει η ταινιοθήκη του Lincoln που στηρίζει τους ξένους κινηματογραφιστές, προβάλει τις πρεμιέρες τους, κάνει αφιερώματα στο σύνολο του έργου τους. Μια όαση στις δυτικές γειτονιές της Νέας Υόρκης.

Δείτε το trailer της καμπάνιας του #FilmLivesEverywhere


Οσοι αναγνωρίζουν την προσπάθεια του Film Society του Lincoln Center, όσοι διεθνείς (κι όχι μόνο) σκηνοθέτες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ταινίες τους εκεί, σήμερα στηρίζουν το #FilmLivesEverywhere στέλνοντας βιντεομηνύματα συμπαράστασης και ξεσηκώνοντας τους Αμερικανούς να ανακαλύψουν το ξενόγλωσσο σινεμά.

Η Ανιές Βαρντά, ο Απιτσατπόνγκ Βιρασετάκουν, ο Ολιβιέ Ασαγιάς, ο Αρνό Ντεπλεσάν, ο Γκάι Μάντιν, η Σοφία Κόπολα, ο Λισάντρο Αλόνσο, ανάμεσα σε άλλους έστειλαν το μήνυμά τους στο κοινό του Lincoln Center.

Η Αθηνά Τσαγγάρη [που τρία χρόνια πριν είχε την τιμητική της στο Lincoln Center]](https://flix.gr/news/tsangari-lincoln-center.html) έκανε κάτι περισσότερο: τραγούδησε το μήνυμά της!

Δείτε τα βίντεο εδώ:








Διαβάστε περισσότερα: