Buzz

Η κινηματογραφική μεταφορά του «Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι» είναι οικογενειακή υπόθεση

στα 10

Χωρίς σκηνοθέτη και πρόσφατα χωρίς σεναριογράφο, το σίκουελ του «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» γίνεται μια οικογενειακή υπόθεση για την Ε.Λ. Τζέιμς.

Η κινηματογραφική μεταφορά του «Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι» είναι οικογενειακή υπόθεση

Τα λεφτά να μένουν στο σπίτι, σκέφτηκε η Ε. Λ. Τζέιμς και φυλάει τα... ρούχα της για να τα έχει ολόκληρα, προτείνοντας για σεναριογράφο του σίκουελ του «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» τον συζυγό της, Νίαλ Λέοναρντ, σεναριογράφο με εμπειρία στην τηλεόραση και σειρές όπως τα «Ballykissangel», «Wire in the Blood» και «Monarch of the Glen».

Αν σκεφτεί κανείς και τις διαφωνίες που είχε η Τζέιμς με την Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον για τις αλλαγές που έκανε η τελευταία στο (τρομερά) αυθεντικό πρωτότυπο υλικό της συγγραφέως για την κινηματογραφική μεταφορά του πρώτου βιβλίου, οι φήμες που τη θέλουν στην ουσία να γράφει αυτή το σενάριο για το σίκουελ με τίτλο «Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι», χρησιμοποιώντας ως παρένθετο μπαμπά τον συζυγό της, μάλλον έχουν βάση.

Ο παραγωγός της ταινίας, Μάικλ Ντε Λούκα, ωστόσο δήλωσε ικανοποιημένος με την επιλογή του Λέοναρντ: «Ο Νίαλ είναι ένας εξαιρετικός συγγραφέας από μόνος του, με πολλά και διαφορετικά εύσημα στο παρελθόν και είμαστε τυχεροί που μπάινει στην ομάδα των "Πενήντα Αποχρώσεων".»

Διαβάστε ακόμη: Η Ντακότα Τζόνσον επισκέπτεται το «Kόκκινο Δωμάτιο» που... ανακαινίζεται για το σίκουελ του «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» (βίντεο)

Fifty Darker Shades of Grey 607 Πρώτη εικόνα από το «Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι»

Το «Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι» βρίσκει την Ανα αποκαρδιωμένη από τα σκοτεινά μυστικά του βασανισμένου νεαρού επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι, να έχει διακόψει τη σχέση τους και να έχει ξεκινήσει μια καινούργια καριέρα σ' έναν εκδοτικό οίκο. Ομως ο πόθος για τον Γκρέι κυριαρχεί ακόμα σε κάθε σκέψη της, κι όταν της προτείνει μια νέα συμφωνία, δεν μπορεί ν' αντισταθεί. Γρήγορα αρχίζει να μαθαίνει για το οδυνηρό παρελθόν των προβληματικών, δυναμικών και απαιτητικών Πενήντα Αποχρώσεων της περισσότερα απ' όσα νόμιζε ποτέ ότι ήταν δυνατόν να μάθει. Ενώ όμως ο Κρίστιαν Γκρέι παλεύει με τους εσωτερικούς του δαίμονες, η Άνα πρέπει να πάρει την απόφαση της ζωής της.

Τι άλλο γνωρίζουμε για το σίκουελ; Οτι ο Τζέιμι Ντόρναν και η Ντακότα Τζόνσον έχουν ζητήσει αμοιβές που αγγίζουν το εκατομμύριο, μετά τα ψίχουλα των 250.000 δολαρίων (συν ποσοστό από τις εισπράξεις) που πήραν για την πρώτη ταινία και πως αναζητείται διακαώς σκηνοθέτης για να αντικαταστήσει την Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον και πως το «Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι» έχει ήδη ημερομηνία εξόδου τις 10 του Φεβρουαρίου του 2017.

Ημερομηνία (9 Φεβρουαρίου του 2018) έχει και το τρίτος μέρος της τριλογίας «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι: Απελευθέρωση», εκεί όπου το σύγχρονο σινεμά θα φτάσει στη στιγμή που θα γλιτώσει από τη μάστιγα του νεο-Αρλεκιν που έγινε παγκόσμιο φαινόμενο.

Διαβάστε ακόμη: