Buzz

Η Ντακότα Τζόνσον επισκέπτεται το «Kόκκινο Δωμάτιο» που... ανακαινίζεται για το σίκουελ του «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» (βίντεο)

στα 10

H Nτακότα Τζόνσον ήταν το τιμώμενο πρόσωπο του Saturday Night Live του προηγούμενου Σαββάτου. Σ' ένα σκετς, η «Αναστέζια» του «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» επισκέπτεται το νέο «playroom» που... ανακαινίζεται για το σίκουελ! Δείτε το βίντεο.

Η Ντακότα Τζόνσον επισκέπτεται το «Kόκκινο Δωμάτιο» που... ανακαινίζεται για το σίκουελ του «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» (βίντεο)

Δεν έπαιξε αυτό το σκετς στη ζωντανή μετάδοση του Saturday Night Live, γιατί οι παραγωγοί του SNL φοβήθηκαν ότι θα έβγαιναν εκτός χρόνου. Το ανέβασαν όμως στο site τους πριν λίγο από την πρόβα τζενεράλε της εκπομπής. Η ιδέα θέλει την τιμώμενη guest, Ντακότα Φάνινγκ, να αυτοσαρκάζεται σε ένα νούμερο που την επιστρέφει ως ντροπαλή «Αναστασία» στα πονηρά λημέρια του Kρίστιαν Γκρέι.

Διαβάστε ακόμα: H Ντακότα Τζόνσον έχει περισσότερες αποχρώσεις του χιούμορ απ' ότι φανταζόμασταν!

dakota johnson SNL 607

Σύμφωνα με το βίντεο, το ΗΒΟ (!) έχει τις πρώτες εικόνες από το Κόκκινο Δωμάτιο, το S&M playroom, το οποίο ανακαινίζεται για το σίκουελ του «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι»: το «Πενήντα Ακόμα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις» («Fifty Shades Darker»).

Μόνο που οι εργάτες δεν έχουν τελειώσει ακόμα τις κατασκευαστικές βελτιώσεις και πέφτουν πάνω στο ζευγάρι. «Χαιρόμαστε που σας γνωρίζουμε. Είναι ωραίο να συνδέεις επιτέλους το πρόσωπο στις... διαστάσεις» - ένα μόνο από τα αστεία των εργατών που γεμίζουν τα συρτάρια, τους τοίχους και τα πατώματα από ευρηματικά sex toys.

Δείτε το...


Διαβάστε ακόμη: