Buzz

Η Madonna βρήκε το «50 Shades of Grey» ξενέρωτο. Δε μας εκπλήσσει.

στα 10

Σε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξή της στο billboard, η Αυτοκράτειρα του Σεξ εξήγησε γιατί οι «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» δεν είναι σέξι, αλλά ούτε και… πειστικές!

Η Madonna βρήκε το «50 Shades of Grey» ξενέρωτο. Δε μας εκπλήσσει.

Κανείς, ποτέ, στην ιστορία της ποπ κουλτούρας, δεν μπορεί να ισχυριστεί πως όταν η Madonna μιλάει για τον ερωτισμό, δεν ξέρει τι λέει. Ετσι, όταν σε πρόσφατη συνέντευξή της στο billboard έπιασε κουβέντα για τις «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» διαβάσαμε με πονηρό χαμόγελο. Κι είχε αρκετά να πει, για το βιβλίο και για την… αληθοφάνειά του, σε μια συζήτηση, ωστόσο, που κινήθηκε από τον Πάπα Φραγκίσκο ως την πολλαπλή χρήση της λέξης bitch στα τραγούδια της και, φυσικά, για το νέο της άλμπουμ, «Rebel Heart», που κυκλοφορεί στις 6 Μαρτίου.

Διαβάστε ακόμη: «Fifty Accents of Grey»: πιο καλό και από τους κοιλιακούς του Τζέιμι Ντόρναν

«Είναι pulp fiction,» είπε η Madonna για το μυθιστόρημα της Ε.Λ. Τζέιμς. «Δεν είναι ιδιαίτερα σέξι, ίσως μόνο για κάποιον που δεν έχει κάνει ποτέ σεξ στη ζωή του. Περίμενα να έρθει κάτι ερεθιστικό και τρελό κι όλο σκεφτόμουν, χμμμ, κι άλλα χαστουκάκια.»

madonna 607 Η εμφάνιση της Madonna στα βραβεία του Billboard το 2013 ήταν ίσως περισσότερο στο s&m ύφος απ' ό,τι το βιβλίο

Η Madonna, φυσικά, είχε αντιρρήσεις κι ως προς το «ρεαλισμό» του βιβλίου: «Ειλικρινά η ιστορία δε στέκει, γιατί κανένας άντρας ποτέ δεν κάνει τόσο συχνά στοματικό έρωτα σ’ ένα κορίτσι (όχι, αυτές δεν είναι οι λέξεις που χρησιμοποιεί, τις συμμαζέψαμε λίγο). Λυπάμαι πολύ, αλλά κανείς δεν κάνει τόσο γλ…….. όσο ο τύπος σ’ αυτό το βιβλίο!» Και μπορεί η Madonna να πλησιάζει τα 57, αλλά όπως λέει και στη συνέντευξή της, οι απόψεις της για το σεξ δεν έχουν αλλάξει ούτε λίγο την τελευταία 25ετία: «Απολύτως καθόλου. Με τίποτα. Το σεξ είναι ένα υπέροχο, απαραίτητο κομμάτι της ζωής.»

Διαβάστε ακόμη: