Buzz

H Ντακότα Τζόνσον έχει περισσότερες αποχρώσεις του χιούμορ απ' ότι φανταζόμασταν!

στα 10

Πρόσωπο της χρονιάς και η «διασωθείσα» από το κριτικό λιντσάρισμα του «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι», η Ντακότα Τζόνσον γίνεται οικοδέσποινα στο επόμενο Saturday Night Live και το χαίρεται σε ένα διαφημιστικό που αποδεικνύει πως η συνεσταλμένη Ανα έχει... χιούμορ.

H Ντακότα Τζόνσον έχει περισσότερες αποχρώσεις του χιούμορ απ' ότι φανταζόμασταν!

Αν είχατε δει το άδικα πρόωρα κομμένο τηλεοπτικό «Ben and Kate», θα γνωρίζατε πως η Ντακότα Τζόνσον είναι κάτι περισσότερο από τη συνεσταλμένη Ανα του «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» και θα ξέρατε πως το χιούμορ είναι κάτι που βρίσκεται στη φύση της - πώς γίνεται διαφορετικά άλλωστε όταν μαμά σου είναι η Μέλανι Γκρίφιθ...

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας με την ταινία - φαινόμενο της χρονιάς που σκίζει (και ανεβάζει και τις πωλήσεις ερωτικών βοηθημάτων) σε όλον τον πλανήτη, η 25χρονη ηθοποιός είναι έτοιμη να παρουσιάσει το επόμενο Saturday Night Live και δεν φοβάται να αστειευτεί στο διαφημιστικό που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Διαβάστε ακόμη: To «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» ξυπνά πάθη: 3 γυναίκες επιτέθηκαν σε θεατή και βρέθηκαν με χειροπέδες!

Σχολιάζει το γεγονός πως η Μέλανι Γκρίφιθ αρνείται να δει τις «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» (βάζουμε στοίχημα πως το έχει κάνει ήδη), αυτοσαρκάζεται για τις γκριμάτσες της στην ταινία, τιμά το «Miami Vice» του μπαμπά της, Ντον Τζόνσον και δίνει και τη σύνοψη του «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» όπως δεν θα τολμούσε να το κάνει κανείς εμπλεκόμενος με την ταινία: «Είναι μια ταινία για μια νεαρή κοπέλα που προσπαθεί να βοηθήσει τον κύριο Γκρέι να διαλέξει τι χρώμα θα βάψει την κρεβατοκάμαρά του.»

Δείτε την λαμπερή και αστεία Ντακότα Τζόνσον εδώ:


Διαβάστε ακόμα: