Buzz

To «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» ξυπνά πάθη: 3 γυναίκες επιτέθηκαν σε θεατή και βρέθηκαν με χειροπέδες!

στα 10

Σε κινηματογράφο της Σκωτίας που προβάλει το «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι», 3 γυναίκες επιτέθηκαν σε άντρα θεατή και βρέθηκαν να φορούν χειροπέδες. Οι λόγοι ήταν τόσο σέξι, όσο και η ταινία...

To «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» ξυπνά πάθη: 3 γυναίκες επιτέθηκαν σε θεατή και βρέθηκαν με χειροπέδες!

Το BDSM blockbuster «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» ανάβει τα αίματα. Αλλά μάλλον για λάθος λόγους. Θα υπήρχε κάτι γοητευτικά σκανδαλιστικό, αν 3 γυναίκες την έπεφταν σε άντρα θεατή στην αίθουσα και όλοι μαζί κατέληγαν εν θερμώ με χειροπέδες, αν αυτό ήταν ένα homage στο kinky sex. Ομως, από ό,τι φαίνεται, το Grosvenor Cinema της Γλασκώβης απλώς πρέπει να σταματήσει να σερβίρει άφθονο αλκοόλ, γιατί οι θεατές του ξεσπούν όλες τους τις νευρώσεις στην αίθουσα.

Αλλά ας δούμε τα γεγονότα: ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου παρέα τριών γυναικών (ηλικίας από 30 έως 50 χρονών) επιλέγει να δει το «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» στο Grosvenor Cinema της Γλασκώβης. Αγοράζουν άφθονο αλκoόλ από το μπαρ του κινηματογράφου και μάλλον ζουν λίγο περισσότερο την ταινία γιατί δεν σταματούν να μιλάνε και να γελούν. Αντρας θεατής τούς κάνει παρατήρηση και... εκείνες του ορμούν με σπασμένο μπουκάλι. Εκείνος καταλήγει αιμόφυρτος, εκείνες με χειροπέδες στο πίσω κάθισμα περιπολικού.

fifty shades of grey 607

Παρόλο που μάρτυρες θέλουν το θύμα να έχασε πολύ αίμα και τις καρέκλες του σινεμά να έβαψαν από το gore, η αστυνομία της Γλασκώβης αρνήθηκε ότι υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί και δήλωσαν ότι κανείς δεν είναι σε κίνδυνο. «Δεν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός. Τρεις γυναίκες συνελήφθησαν για επίθεση και ανάρμοστη συμπεριφορά. Ερευνούμε ακόμα τις συνθήκες της υπόθεσης, ανακρίνουμε αυτόπτεις μάρτυρες και δεν είμαστε σε θέση για συμπεράσματα» δήλωσε διπλωματικά ο εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος της Γασκώβης.

«Εκτός του ότι είδα τη χειρότερη ταινία που έχω δει στη ζωή μου, έπρεπε να γίνω μάρτυρας και επίθεσης από πάνω» δήλωσε ένα θεατής, ο οποίος πήγε να δει την ταινία με τη γυναίκα του. «Ενας άντρας μαχαιρώθηκε, τρεις γυναίκες με χειροπέδες να κλαίνε. Πρόκειται για κινηματογράφο που πουλάει αλκοόλ στο μπαρ του. Στη Σκωτία αυτό θα έπρεπε να απαγορεύεται, αν δε θέλεις να έρχεται η αστυνομία στην αίθουσα...»

Διαβάστε την κριτική του Flix για το «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι»

Fifty Shades of Grey attack on theater 607

Εκπρόσωπος του Grosvenor Cinema θεωρεί ότι δεν πρέπει να δίνουμε τόση σημασία σ' ένα ατυχές μεμονωμένο περιστατικό. «Ηταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, το οποίο αντιμετωπίσαμε με ετοιμότητα και ψυχραιμία και τη συνεργασία των αρχών. Αντίθετα από τα δημοσιεύματα, κανείς δε μαχαιρώθηκε και κανείς δε βρέθηκε στο νοσοκομείο. Υποδεχθήκαμε 2000 θεατές αυτό το σαββατοκύριακο και οι παραστάσεις συνεχίστηκαν κανονικά...»

Διαβάστε ακόμα: