Buzz

Πενήντα Aποχρώσεις του Οχι: ποια τηλεοπτική σταρ αρνήθηκε το ρόλο της Αναστέζια;

στα 10

Πρωταγωνίστρια της πιο δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς των ημερών μας, είπε βροντερό όχι στην πρόταση να παίξει το αντικείμενο του πόθου του Κρίστιαν Γκρέι στις «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι». Ποια είναι;

Πενήντα Aποχρώσεις του Οχι: ποια τηλεοπτική σταρ αρνήθηκε το ρόλο της Αναστέζια;

Σιγά μην είχε λόγο η Ντενέρις να περάσει την ξανθιά της περούκα από πενήντα αποχρώσεις του γκρι. Οταν εκείνη έπαιζε με σχοινιά, δέρμα, μαστίγια και έναν γυμνό Ντρόγκο να την εξουσιάζει, η Αναστέζια πήγαινε ακόμα σχολείο.

Ναι, στην Εμίλια Κλαρκ (την Ντενέρις Ταργκέριεν, Μητέρα των Δράκων, του «Game of Thrones») είχε γίνει πρόταση να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην κινηματογραφική μεταφορά του «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι», όμως εκείνη αρνήθηκε. Σύμφωνα με τον «Hollywood Reporter», ο λόγος ήταν ότι... δεν ήθελε να γυρίσει άλλες γυμνές σκηνές.

emilia clarke nude

«Εκανα αρκετές στο παρελθόν» είπε η Κλαρκ σε συνέντευξή της στο περιοδικό, αναφερόμενη φυσικά στις πρώτες σεζόν του «Game of Thrones». «Φοβήθηκα την τυποποίηση αν συνέχιζα με μία τέτοια πρόκληση...»

Να θυμίσουμε πώς και στη θεατρική παράσταση «Breakfast at Tiffany'», που ανέβηκε το 2013 στο Μπρόντγουεϊ, η Κλαρκ ( στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Χόλι Γκολάιτλι) εμφανιζόταν σε μία σκηνή γυμνή.

Διαβάστε περισσότερα: Η Ντενέρις του «Game of Thrones» μεταμορφώνεται σε... Χόλι Γκολάιτλι!

Η ίδια δηλώνει ότι δεν έχει μετανιώσει την άρνησή της για το «Fifty Shades of Grey». Μάλλον θα είδε την ταινία...

Διαβάστε ακόμα: