Buzz

Η Ντενέρις του «Game of Thrones» μεταμορφώνεται σε... Χόλι Γκολάιτλι!

στα 10

Η Εμίλια Κλαρκ (σ.σ. Ντενέρις Ταργκάριεν του «Game of Thrones») αναλαμβάνει να πρωταγωνιστήσει στο «Breakfast at Tifanny's» που ανεβαίνει στο Μπρόντγουεϊ.

Η Ντενέρις του «Game of Thrones» μεταμορφώνεται σε... Χόλι Γκολάιτλι!

Εμείς μπορεί να την περιμένουμε με ανυπομονησία να μαζέψει τα δρακάκια της και να επιστρέψει στον 3ο κύκλο «Game of Thrones» τον Μάρτιο του 2013, αλλά η Εμίλια Κλαρκ ετοιμάζεται για μία ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση: να γλιστρήσει κάτω από την επιδερμίδα μία θρυλικής λογοτεχνικής, κινηματογραφικής και θεατρικής ηρωίδας: της Χόλι Γκολάιτλι από το «Breakfast at Tifanny's» του Τρούμαν Καπότε.

H Κλαρκ επιλέχθηκε να πρωταγωνιστήσει στην βραβευμένη με ΤΟΝΥ θεατρική μεταφορά του Ρίτσαρντ Γκρίνμπεργκ, δίπλα στον Κόρι Μάικλ Σμιθ, ο οποίος θα ερμηνεύσει τον Πολ (τον οποίο η Χόλι επιμένει να φωνάζει «Φρεντ»).

Το στοίχημα φυσικά είναι τεράστιο. Θα καταφέρει η Κλαρκ να υπερβεί την εικόνα της Οντρεϊ Χέμπορν, η οποία δεν έκανε απλά διάσημο τον ομώνυμο ρόλο αλλά και αθάνατο;

Δείτε τις φωτογραφίες στο gallery και πείτε μας τι σας λέει το πρώτο σας ένστικτο...

Το «Breakfast at Tiffany's» θα ξεκινήσει παραστάσεις στις 4 Μαρτίου του 2013 και θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στις 20 Μαρτίου στο Cort Theatre στο Μπρόντγουεϊ.

Σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Σον Ματίας, τα σκηνικά θα είναι του Ντέρεκ ΜακΛέιν, τα κοστούμια της Κολίν Ατγουντ, ενώ στους φωτισμούς θα είναι ο Πίτερ Κακζορόφσκι και στην μουσική και τον ήχο οι Ρομπ Μίλμπερκ και Μάικλ Μποντίν.