Buzz

Τα «μικρά» του Φεστιβάλ Curtas Vila do Conde της Πορτογαλίας για τα μάτια σας μόνο!

στα 10

To Festival Scope προσφέρει δωρεάν μεριικές από τις καλύτερες μικρού μήκους ταινίες της χρονιάς, όπως αυτές προβάλλονται στο Curtas Vila do Conde, το μεγαλύτερο κινηματογραφικό Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Πορτογαλίας.

Τα «μικρά» του Φεστιβάλ Curtas Vila do Conde της Πορτογαλίας για τα μάτια σας μόνο!
When You Awake

Συνεχίζοντας τις συνεργασίες του με τα σημαντικότερα κινηματογραφικά Φεστιβάλ στον κόσμο, το Festival Scope σημειώνει στο χάρτη των ημερών του την Πορτογαλία και με αφορμή το Curtas Vila do Conde, το σημαντικότερο κινηματογραφικό φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της χώρας, προσφέρει στους χρήστες δωρεάν επτά από τις ταινίες που ξεχώρισαν από το φετινό του πρόγραμμα.

Από τις 12 μέχρι και τις 26 Ιουλίου, έχετε τη δυνατότητα να εγγραφείτε στο Festival Scope και να παρακολουθήσετε, ανάμεσα σε άλλες, τη βραβευμένη στο Φεστιβάλ του Ανεσί «Decorado» του Αλμπέρτο Βάζκεζ, το μεγάλο βραβείο του Ανεσί για μικρού μήκους ταινία «The Head Vanishes» του Φρανκ Ντιόν, το αλλόκοτο «When You Awake» του Τζέι Ρόζενμπλατ και το επίσης βραβευμένο στο Ανεσί «Blind Vaysha» του Τεοντόρ Ούσεφ.

The Head Vanishes 607 The Head Vanishes

Decorado 607 Decorado

To Festival Scope διαθέτει 300 δωρεάν εισιτήρια για όσους ενδιαφέρονται να ζήσουν λίγο από την εμπειρία του Φεστιβάλ Curtas Vila do Conde. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο Festival Scope, να διαλέξετε την ταινία που επιθυμείτε να δείτε και να ακολουθήσετε τις απλές οδηγίες που θα σας οδηγήσουν στο προσωπικό σας σινεμά... ένα κλικ από τον υπολογιστή σας.


Διαβάστε και δείτε ακόμη: