Buzz

Το περιοδικό Empire μας ταξιδεύει στο Αράκις με τρία νέα εξώφυλλα

στα 10

Και μάλιστα σε ένα από αυτά έχουμε μια πρώτη ιδέα για το πως θα είναι σχεδιασμένο το σκουλήκι της άμμου.

Το περιοδικό Empire μας ταξιδεύει στο Αράκις με τρία νέα εξώφυλλα

Μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες φέτος είναι σίγουρα το «Dune» του Ντενί Βιλνέβ. Μπορεί η σειρά των πολυαγαπημένων βιβλίων του Φρανκ Χέμπερτ δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να μεταφερθούν με επιτυχία στο σινεμά, ακόμα και όταν μιλάμε και για εκείνη την προσπάθεια του Ντέιβιντ Λιντς πίσω το 1984, μιας και με δυσκολία μπορούσαν να χειριστούν τα πιο περίεργα και ίσως πιο τολμηρά στοιχεία της ιστορία αλλά και του ίδιου του κόσμου του.

To περιοδικό Empire αφιερώνει το τεύχος Οκτωβρίου του στη πολυαναμενόμενη ταινία του Βιλνέβ με τρία εξώφυλλα: ένα αφιερωμένο στον Οίκο του Ατρείδη, ένα στους νομάδες της ερήμου Fremen και ένα στα τεράστια σκουλήκια της άμμου.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ντενί Βιλνέβ το ομολογεί: η πανδημία έχει καταστρέψει τη διαδικασία του «Dune»

dune 607

Στην συνέντευξη που έδωσε ο Βιλνέβ στο περιοδικό Empire είπε πως του πήρε πάνω από έναν χρόνο για να τελειοποιήσει τον σχεδιασμό των σκουληκιών. «Συζητήσαμε για την κάθε μικρή λεπτομέρεια η οποία θα έκανε ένα τέτοιο τέρας να μπορέσει να υπάρχει, από την υφή του δέρματός του, στον τρόπο με τον οποίο ανοίγει το στόμα του, μέχρι τον τρόπο με τον οποίο τρώει την τροφή του μέσα στην άμμο. Ηταν ένας χρόνος δουλειάς για να σχεδιάσουμε και να βρούμε το τέλειο σχήμα το οποίο θα έμοιαζε αρκετά προϊστορικό.»

Τέλος σύμφωνα με την Warner, το πρώτο τρέιλερ της ταινίας θα προβληθεί πρώτα στις κινηματογραφικές αίθουσες πριν από το «Tenet», με την αρχή να γίνεται πρώτα στην διεθνή αγορά στις 30 Αυγούστου και μετά στην Αμερική στις 31 Αυγούστου. Η online πρεμιέρα του τρέιλερ αναμένεται την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στις 19.00 ώρα Ελλάδος. Για την ώρα απολαύστε τα εξώφυλλά του Empire παρακάτω.

Διαβάστε περισσότερα:

dune 607

dune 607

dune 607