Buzz

Είναι γεγονός: Ο Ντάνι Μπόιλ θα σκηνοθετήσει τον 25ο Τζέιμς Μποντ

στα 10

Αυτή τη φορά, η αγωνία δεν κράτησε πολύ, καθώς ο Βρετανός σκηνοθέτης επιβεβαίωσε ο ίδιος ότι έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία της επόμενης περιπέτειας του διάσημου πράκτορα.

Είναι γεγονός: Ο Ντάνι Μπόιλ θα σκηνοθετήσει τον 25ο Τζέιμς Μποντ

Ευτυχώς, σε αντίθεση με τη μακρά, βασανιστική περίοδο φημολογιών σχετικά με το αν ο Ντάνιελ Κρεγκ θα επέστρεφε ή όχι στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ για την 25η ταινία της σειράς, δεν χρειάστηκε να περιμένουμε τόσο για να μάθουμε ποιος τελικά θα κάτσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη μετά την αποχώρηση του Σαμ Μέντες ύστερα από μια αρκετά επιτυχημένη θητεία δύο ταινιών.

Λιγότερο από έναν μήνα μετά την κυκλοφορία της είδησης ότι το όνομα του Ντάνι Μπόιλ βρισκόταν στην κορυφή της λίστας με τους επικρατέστερους σκηνοθέτες για να πάρει τα ηνία, ο ίδιος ο Βρετανός σκηνοθέτης επιβεβαίωσε κι επίσημα ότι έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία της επόμενης ταινίας του κλασικού κατασκοπικού franchise.

Διαβάστε ακόμη: O Ιντρις Ελμπα πιστεύει πως ήρθε η ώρα για έναν μαύρο ή μια γυναίκα Τζέιμς Μποντ

Danny Boyle 607

Σε συνέντευξή του στη Metro, ο Μπόιλ αποκάλυψε επίσης ότι δουλεύει πάνω στο σενάριο του φιλμ μαζί με τον συνεργάτη του, Τζον Χοτζ, με τον οποίο έχουν συνυπογράψει μεταξύ άλλων τα δύο «Trainspotting», κι ότι τα γυρίσματα αναμένεται να πραγματοποιηθούν μέσα στο 2018.

Η ταινία έχει ημερομηνία κυκλοφορίας τον Νοέμβριο του 2019, ωστόσο ο Μπόιλ σχεδιάζει να ολοκληρώσει πρώτα ένα μιούζικαλ σε σενάριο του Ρίτσαρντ Κέρτις («Love Actually»), το οποίο είναι ήδη προγραμματισμένο να ξεκινήσει γυρίσματα σε δύο περίπου μήνες. Κι όπως φαίνεται, δεν αγχώνεται ιδιαίτερα για το πώς ακριβώς θα τα προλάβει όλα μέσα στη χρονιά, καθώς για τον ίδιο όλα εξαρτώνται από την έκβαση του σεναρίου: «Εχουμε μια ιδέα, κι ο Τζον το γράφει αυτή τη στιγμή. Κι όλα εξαρτώνται από το πώς θα βγει. Θα ήταν ανόητο εκ μέρους μου να αποκαλύψω οτιδήποτε από αυτά».

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βρετανός σκηνοθέτης του «Slumdog Millionaire», του «127 Ωρες» και του «Steve Jobs» δουλεύει τόσο εντατικά πάνω σε διαφορετικά πρότζεκτ, κάτι που μάλλον συνέβαλε σημαντικά ώστε η MGM να του εμπιστευτεί την τύχη του πιο πολύτιμου προϊόντος της.

Προς το παρόν, σύντομα θα μπορεί κανείς να απολαύσει τις ικανότητες του Μπόιλ στη μικρή οθόνη, καθώς υπογράφει σκηνοθετικά επεισόδια από την τηλεοπτική σειρά «Trust», που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα τον Μάιο.

Δείτε εδώ τον Ντάνι Μπόιλ να σκηνοθετεί τον Ντάνιελ Κρεγκ ως Τζέιμς Μποντ στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012:


Διαβάστε ακόμη