Buzz

Ο Ντάνι Μπόιλ είναι ο επικρατέστερος για να σκηνοθετήσει την επόμενη ταινία Τζέιμς Μποντ

στα 10

Το όνομα του Βρετανού σκηνοθέτη βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των υποψήφιων σκηνοθετών για να αναλάβει την 25η ταινία του διάσημου πράκτορα.

Ο Ντάνι Μπόιλ είναι ο επικρατέστερος για να σκηνοθετήσει την επόμενη ταινία Τζέιμς Μποντ

Επειτα από μια μακρά περίοδο φημολογιών, ο Ντάνιελ Κρεγκ αποφάσισε μεν να επιστρέψει στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, για την 25η ταινία της σειράς, όμως η καρέκλα του σκηνοθέτη παραμένει ορφανή μετά την αποχώρηση του Σαμ Μέντες ύστερα από μια αρκετά επιτυχημένη θητεία δύο ταινιών.

Με ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας τον Νοέμβριο του 2019, πάντως, τα περιθώρια στενεύουν πλέον για την ανεύρεση του αντικαταστάτη του. Μέχρι πρότινος, είχαμε ακούσει ονόματα όπως εκείνα του Κρίστοφερ Νόλαν και του Ντενί Βιλνέβ, αλλά και του νεαρότερου Γιαν Ντεμάνζ, σκηνοθέτη του εκρηκτικού «'71».

Σύμφωνα με το Variety, όμως, ένα νέο όνομα ήρθε να προστεθεί για να σκαρφαλώσει αμέσως στην κορυφή της λίστας του στούντιο, ως ο επικρατέστερος για να αναλάβει τα ηνία ενός από τα πιο επιτυχημένα κινηματογραφικά franchise όλων των εποχών: εκείνο του Ντάνι Μπόιλ.

Διαβάστε ακόμη: O Ιντρις Ελμπα πιστεύει πως ήρθε η ώρα για έναν μαύρο ή μια γυναίκα Τζέιμς Μποντ

Danny Boyle 607

Αναμφίβολα, ο Βρετανός σκηνοθέτης των «Trainspotting», του «Slumdog Millionaire», του «127 Ωρες» και του «Steve Jobs» μοιάζει να διαθέτει τον σωστό συνδυασμό εμπειρίας, επαγγελματισμού, κύρους και οσκαρικών φιλοδοξιών ώστε η MGM να του εμπιστευτεί την τύχη του πιο πολύτιμου προϊόντος της.

Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη συμφωνία, ωστόσο ο Μπόιλ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον στο παρελθόν για να σκηνοθετήσει μια ταινία Μποντ, οπότε ίσως δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ μέχρι να επισημοποιηθεί η πρόταση και να πέσουν οι σχετικές υπογραφές.

Προς το παρόν, σύντομα θα μπορεί κανείς να απολαύσει τις ικανότητες του Μπόιλ στη μικρή οθόνη, καθώς υπογράφει σκηνοθετικά επεισόδια από την τηλεοπτική σειρά «Trust», που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα τον Μάιο.

Διαβάστε ακόμη