Buzz

Αυτές είναι οι αγαπημένες πρόσφατες ταινίες του Κρίστοφερ Νόλαν

στα 10

Ο Κρίστοφερ Νόλαν μίλησε για τις δυο αγαπημένες του ανεξάρτητες ταινίες οι οποίες τον κέρδισαν τα τελευταία αυτά χρόνια.

Αυτές είναι οι αγαπημένες πρόσφατες ταινίες του Κρίστοφερ Νόλαν

Ο Κρίστοφερ Νόλαν είναι ένας από τους σκηνοθέτες που πάντα θέλει να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τις δουλειές άλλων συναδέλφων του.

Πριν λίγο καιρό είχε αναφερθεί στη δουλειά του Ζακ Σνάιντερ και για το πόσο αυτή έχει επηρεάσει το σινεμά, αλλά και για την σειρά «The Curse» με πρωταγωνίστρια την Εμα Στόουν λέγοντας πως είναι ό,τι καλύτερο έχει δει τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση.

Και σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο TIME, ο Νόλαν επαίνεσε δύο μικρότερες ανεξάρτητες ταινίες. Η μία είναι το «Aftersun» του 2022, της Σάρλοτ Ουέλς. που χάρισε στον Πολ Μέσκαλ μια υποψηφιότητα για το Οσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου πέρυσι, λέγοντας πως πρόκειται για μια «πανέμορφη ταινία».

Διαβάστε ακόμα: Η άβολη στιγμή κατά την διάρκεια μιας ερωτικής σκηνής στο «Οπενχάιμερ» του Κρίστοφερ Νόλαν

Past Lives No 10

Και η άλλη είναι το δράμα της Σελίν Σονγκ «Περασμένες Ζωές» που πρόσφατα έλαβε υποψηφιότητες για Οσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου και Καλύτερης Ταινίας (κόντρα στο δικό του «Οπενχάιμερ») λέγοντας πως είναι «διακριτικό με τον πιο όμορφο τρόπο».

Ετσι, με το δικό του τρόπο, θέλει να κάνει μερικές ταινίες ακόμα πιο γνωστές σε ένα ευρύτερο κοινό το οποίο ίσως τις αγαπήσει όσο τις έχει αγαπήσει κι εκείνος.