Buzz

Η άβολη στιγμή κατά την διάρκεια μιας ερωτικής σκηνής στο «Οπενχάιμερ» του Κρίστοφερ Νόλαν

στα 10

Η Φλόρενς Πιου αποκάλυψε μια πραγματικά άβολη στιγμή κατά την διάρκειας της ερωτικής της σκηνής με τον Κίλιαν Μέρφι στα γυρίσματα του «Οπενχάιμερ».

Η άβολη στιγμή κατά την διάρκεια μιας ερωτικής σκηνής στο «Οπενχάιμερ» του Κρίστοφερ Νόλαν

Οι σκηνές σεξ είναι σίγουρα ένα από τα πιο δύσκολα, και μερικές φορές από τα πιο άβολα, κομμάτια της δουλειάς των ηθοποιών. Και μπορεί τώρα η παρουσία των «συντονιστών οικειότητας» στις ερωτικές σκηνές να έχει βοηθήσει την κατάσταση ως έναν βαθμό, όμως αυτό δεν πάει να πει πως και οι άβολες στιγμές έχουν εξαλειφθεί.

Κάτι τέτοιο έγινε και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Οπενχάιμερ» του Κρίστοφερ Νόλαν, όπως αποκάλυψε η Φλόρενς Πιου για την ερωτική της σκηνή με τον Μέρφι, μιλώντας σε ένα πάνελ για την ταινία μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της Κίλιαν Μέρφι και Εμιλι Μπλαντ, με συντονιστή τον Τζέιμι Ντόρναν.

«Στη μέση της ερωτικής μας σκηνής χάλασε η κάμερα. Κανείς δεν το ξέρει αυτό, άλλα έγινε. Η κάμερά μας έγινε όταν ήμασταν και οι δύο γυμνοί και δεν ήταν το πιο ιδανικό σκηνικό», είπε η Πιου.

Πρόσθεσε ότι δεν υπήρχαν πολλές διαθέσιμες κάμερες, με μία να βρίσκεται στο σετ. Στη συνέχεια όμως έπρεπε να βρουν πώς να φτιάξουν την κάμερα που έσπασε. «Ο Κίλιαν και εγώ είμαστε μαζί σε αυτό το δωμάτιο. Είναι ένα κλειστό σετ, οπότε κρατάμε και οι δύο το σώμα μας έτσι», είπε, τυλίγοντας τα χέρια της γύρω από τον εαυτό της. Στη συνέχεια, ένα άτομο μπήκε στο δωμάτιο για να προσπαθήσει να φτιάξει την κάμερα.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μαίκλ Κέιν δεν μπορεί να καταλάβει την ύπαρξη των «συντονιστών οικειότητας» στις ταινίες

Florence Pugh

«Λοιπόν, αυτή είναι η στιγμή μου να μάθω κάποια πράγματα σκέφτηκα. Και ρώτησα το άτομο που μπήκε στο δωμάτιο τι φταίει με την κάμερα», θυμάται να ρωτάει, αλλά ο Κρίστοφερ Νόλαν της εξήγησε το πρόβλημα με τον τρόπο που έμπαινε το φως σε αυτήν.

«Ηταν τρελό που κάθε άτομο σε αυτό το σετ ήταν τόσο γνώστης και ήταν τόσο έτοιμο να κάνει μια τέτοια ταινία που δεν υπήρχε βαρετή στιγμή. Ήταν όλα καταπληκτικά. Ένιωσα σαν να ήμασταν τυχεροί που ήμασταν εκεί κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας», είπε.

Το «Οπενχάιμερ» έχει καταφέρει να κερδίσει τις περισσότερες υποψηφιότητες στα φετινά Οσκαρ, 13 στον αριθμό, και θα δούμε πόσο από αυτά θα κερδίσει στις 10 Μαρτίου.