Ο Κρίστοφερ Νόλαν αποκαλύπτει τη μία ερώτηση που θα έκανε στον Στάνλεϊ Κιούμπρικ

BUZZ 28 NOV 2017  /  Χρήστος Μπακατσέλος

Ο Κρίστοφερ Νόλαν, σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, αναφέρθηκε στον Στάνλεϊ Κιούμπρικ αλλά και στο τι θα ήθελε να μάθει για μια συγκεκριμένη ταινία του.

Αν είχατε την ευκαιρία να κάνετε μια μόνο ερώτηση στον Στάνλεϊ Κιούμπρικ, ποια θα ήταν αυτή; Είναι ένα ερώτημα που ίσως έχουν σκεφτεί αρκετοί κινηματογραφόφιλοι ανά τον κόσμο, ανάμεσά τους και ο σκηνοθέτης της «Δουνκέρκης» Κρίστοφερ Νόλαν.

Ο Νόλαν παραβρέθηκε στο podcast του MTV «Happy Sad Confused» για να προωθήσει την καινούργια του ταινία, όπου εκεί ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν ο ίδιος είχε την ευκαιρία να έχει απέναντί του τον Κιούμπρικ τι θα τον ρωτούσε. Η απάντηση του Νόλαν; «Θα ήθελα να ξέρω πως θα τελείωνε ο ίδιος την ταινία του “Μάτια Ερμητικά Κλειστά”. Πέθανε λίγο πριν καταφέρει να την ολοκληρώσει, αν και πιστεύω πως το στούντιο ολοκλήρωσε την ταινία στα πλαίσια του οράματός του».

Διαβάστε ακόμα: To Flix βάζει τις ταινίες του Κρίστοφερ Νόλαν στη (σωστή) σειρά

kubrick eyes wide shut O Στάνλεϊ Κιούμπρικ μαζί με τους Τομ Κρουζ, Νικόλ Κίντμαν και Σίντεϊ Πόλακ στα γυρίσματα του «Μάτια Ερμητικά Κλειστά».

Ο Νόλαν παραδέχτηκε όμως ότι το «Μάτια Ερμητικά Κλειστά» δεν ήταν πάντα η αγαπημένη του ταινία. Σύμφωνα με τον ίδιον «δεν είχε λειτουργήσει για μένα όπως θα έπρεπε όταν την πρωτοείδα, αλλά με μια δεύτερη ματιά αργότερα κατάλαβα όπως η ταινία του Κιούμπρικ είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα».

Μπορείτε να ακούσετε το μέρος της συνέντευξης του Νόλαν για τον Κιούμπρικ παρακάτω.


Διαβάστε ακόμα:

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.