Buzz

Αυτή είναι η αγαπημένη σκηνή δράσης του Κρίστοφερ Νόλαν!

στα 10

Μιλώντας από το Φεστιβάλ της Τραϊμπέκα, ο Κρίστοφερ Νόλαν εκμυστηρεύθηκε στον οικοδεσπότη Μπένετ Μίλερ ποια είναι η αγαπημένη του σκηνή δράσης από τις ταινίες του. Και ιδού...

Αυτή είναι η αγαπημένη σκηνή δράσης του Κρίστοφερ Νόλαν!

Η σκηνή που διάλεξε ο Κρίστοφερ Νόλαν είναι η σκηνή της αεροπειρατίας από το «The Dark Knight Rises», ομολογουμένως μια από τις πιο εντυπωσιακές και καλά κατασκευασμένες όλης της φιλμογραφίας του.

«Μας πήρε δύο μέρες γυρισμάτων στη Σκοτία. Και ήταν μια απίστευτη ενορχήστρωση μηνών σχεδιασμού από διαφορετικά μέλη του συνεργείου που εργάστηκαν για να φέρουν εις πέρας τις πτώσεις με τα αλεξίπτωτα, τις σκηνές στον αέρα, όλα αυτά τα διαφορετικά πράγματα... Τα ειδικά εφέ που χρησιμοποιήθηκαν στη σκηνή είναι πολύ μινιμαλιστικά... Εμεινα έκπληκτος από αυτό που κατάφερε η ομάδα μας χρησιμοποιώντας παλιομοδίτικες μεθόδους. Και είμαι περήφανος για το αποτέλεσμα.»

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Η αγαπημένη ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε από τον... Μάρτιν Σκορσέζε!

The Dark Knight Rises 607

Δείτε εδώ τη σκηνή για την οποία είναι τόσο περήφανος ο Κρίστοφερ Νόλαν:


Θυμηθείτε εδώ πως ο Κρίστοφερ Νόλαν βρέθηκε ανάμεσα στις 100 πιο επιδραστικές προσωπικότητες στη λίστα του περιοδικού TIME με τον Μάικλ Κέιν να γράφει για τον σκηνοθέτη του: «Δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσει πως είναι ο σκηνοθέτης μιας ταινίας. Δεν φωνάζει, δεν ουρλιάζει - είναι ένας ήρεμος τζέντλεμαν. Αν κάνεις λάθος, απλά το κάνεις ξανά. Είναι σαν να δουλεύεις με έναν φιλόσοφο.»

Διαβάστε ακόμη: