Buzz

Don't fear failure. To νέο τρέιλερ του «Cars 3» πατάει γκάζι

στα 10

Από ότι φαίνεται η Disney/Pixar δεν έχει σκοπό να κλείσει τον Κεραυνό Μακουίν στο γκαράζ. Τουλάχιστον όχι ακόμα...

Don't fear failure. To νέο τρέιλερ του «Cars 3» πατάει γκάζι

Κανείς δεν το ζήτησε, αλλά ο Κεραυνός Μακουίν, και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα, επιστρέφουν στην μεγάλη οθόνη με το «Cars 3». Η πιο προσοδοφόρα σειρά της Disney, πατάει γκάζι για την τελευταία της, μάλλον, περιπέτεια αυτό το καλοκαίρι με ένα καινούργιο τρέιλερ να κάνει την εμφάνισή του ρίχνοντας περισσότερο φως τόσο στην ιστορία όσο και στο κλίμα στο οποίο θα κινηθεί η ταινία.

Και αυτό που ίσως δεν περιμέναμε αρκετοί από εμάς, είναι ότι η νέα αυτή ταινία της σειράς μοιάζει να είναι αρκετά σκοτεινή από όλες τις προηγούμενες, ενώ προσεγγίζει κάποια λεπτά ζητήματα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Διαβάστε ακόμα: Γεμίστε το ρεζερβουάρ ξανά. Τα «Αυτοκίνητα» επιστρέφουν!

cars 3

cars 3

Η μπογιά του Κεραυνού Μακουίν φαίνεται πλέον πως έχει περάσει για τα καλά. Το καινούργιο, και πιο γρήγορο, αυτοκίνητο Τζάκσον Στορμ βγάζει τον ΜακΚουίν εύκολα εκτός παιχνιδιού. Με την βοήθεια της Χάντσον Χόρνετ, ο ΜακΚούιν θα προσπαθήσει ξανά να βγει στα πιτς και να κερδίσει την χαμένη του λάμψη.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Μπράιαν Φι, η οποία είναι και η πρώτη του ταινία, ενώ για άλλη μια φορά ο Οουεν Γουίλσον επιστρέφει για να δανείσει την φωνή του στον Κεραυνό Μακοούιν, με τον Άρνι Χάμερ και την Κριστέλα Αλόνζο να δανείζουν τις φωνές τους στους Τζάκσον Στορμ και Χάντσον Χόρνετ αντίστοιχα.

Διαβάστε ακόμα: Never underestimate the power of music. Πρώτο, πολύχρωμο, μαγικό τρέιλερ του «Coco» της Pixar

cars 3

Το «Cars 3», η τελευταία από ότι φαίνεται περιπέτεια των αυτοκινήτων, θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικάνικες αίθουσες στις 16 Ιουνίου.


Διαβάστε ακόμα:

cars 3 poster