Buzz

Υποδεχτείτε την Piper, τη νέα ηρωίδα της Pixar!

στα 10

Είναι η πρωταγωνίστρια του «Piper», της μικρού μήκους ταινίας που θα προβληθεί στις αίθουσες πριν από το «Finding Dory».

Υποδεχτείτε την Piper, τη νέα ηρωίδα της Pixar!

Μπορεί το «Finding Dory» να μονοπωλεί τη δημοσιότητα αυτό τον καιρό όσο αφορά τις animation δημιουργίες της Pixar, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το στούντιο δεν κρύβει κι άλλους άσσους στο μανίκι του.

Οπως και με κάθε κινηματογραφική της κυκλοφορία, η Pixar συνηθίζει να συνοδεύει την προβολή των μεγάλου μήκους ταινιών της στις αίθουσες με μία μικρού μήκους πριν από αυτές. Και πολύ συχνά, τα ολιγόλεπτα αυτά φιλμ όχι μόνο δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από την πολυδιαφημισμένη παραγωγή που ακολουθεί, αλλά αποδεικνύονται και πολύ πιο διασκεδαστικά.

Και φυσικά, οι μικρού μήκους αυτές ταινίες αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δοκιμάσουν στην πράξη τις δυνάμεις τους τα νεότερα ταλέντα της εταιρείας, προτού πέσουν στα βαθιά νερά της σκηνοθεσίας μιας μεγάλου μήκους ταινίας ψηφιακού animation.

Διαβάστε ακόμη: «Finding Dory»: νέο trailer, νέοι ήρωες και... δε θυμόμαστε τι άλλο

Piper 2

Ετσι και στην περίπτωση του επερχόμενου «Piper», του μικρού μήκους που θα προβληθεί στις αίθουσες πριν από το «Finding Dory», με το οποίο κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο ο Αλαν Μπαριλάρο, συνεργάτης της Pixar από το 1997 και animator μέχρι τώρα σε πολυάριθμες επιτυχίες της εταιρείας, όπως τα «Toy Story 2», «Μπαμπούλας Α.Ε.», «Ψάχνοντας τον Νέμο», «Οι Απίθανοι», «WALL-E» και «Brave».

Το «Piper» ακολουθεί την ομώνυμη ηρωίδα, ένα πεινασμένο μικρό θαλασσοπούλι που αφήνει για πρώτη φορά την ασφάλεια της φωλιάς για να ψάξει για τροφή σκαλίζοντας την άμμο στην ακρογιαλιά. Μόνο που θα πρέπει πρώτα να καταπολεμήσει τον φόβο της για τα κύματα που σκάνε στην παραλία.

Δείτε τις φωτογραφίες της μικρής Πάιπερ, η οποία απειλεί με υπερβολική δόση χαριτωμενιάς, και θα διαπιστώσετε κι εσείς ότι οι ήρωες του «Finding Dory» ίσως θα πρέπει να αρχίσουν να ανησυχούν μήπως τους κλέψει την παράσταση...

Piper 3

Δείτε εδώ μια σκηνή με την Πάιπερ και λιώστε από το cuteness...


Διαβάστε ακόμη