Buzz

«Μην εγκαταλείπεις ποτέ»: Νέο τρέιλερ για το «Finding Dory» της Pixar

στα 10

H Ντόρι συνεχίζει να μην θυμάται όλα αυτά που της συμβαίνουν, αλλά η Pixar θυμίζει σε όλους γιατί το «Finding Dory» είναι η πιο πολυαναμενόμενη ταινία του φετινού καλοκαιριού.

«Μην εγκαταλείπεις ποτέ»: Νέο τρέιλερ για το «Finding Dory» της Pixar

Μετά από δύο και παραπάνω χρόνια προετοιμασίας, το «Finding Dory», η πολυαναμενόμενη συνέχεια του αριστουργηματικού «Finding Nemo» βρίσκεται προ των πυλών, φέρνοντας στο προσκήνιο την Ντόρι, τον πιο σπουδαίο δεύτερο χαρακτήρα που σκέφτηκε ποτέ η Pixar και τη δική της ιστορία...

Ηταν 2013 όταν ο σκηνοθέτης Αντριου Στάντον παρουσίασε ένα μικρό κλιπ από το «Finding Dory», λέγοντας πως η κεντρική ιδέα για το σίκουελ στηρίχθηκε σε τρεις ερωτήσεις: «Ποια είναι η οικογένεια της Ντόρι;», «Τι τους συνέβη;», «Πώς τους έχασε;»

Δείτε ακόμη: Μήπως την έχετε δει; Παίξτε κρυφτό με τις αφίσες του «Finding Dory»

Finding Dory 607

Το φιλμ ξεκινάει με την Ντόρι να ζει ευτυχισμένη μαζί με τον Μάρλιν και τον Νέμο, έξι μήνες μετά τα γεγονότα του «Finding Nemo», όταν ένα τραυματικό γεγονός την αναγκάζει να ξεχυθεί στον ωκεανό προκειμένου να βρει την οικογένειά της και τους Μάρλιν και Νέμο να την αναζητούν απεγνωσμένα, όπως χρόνια πριν είχε κάνει και εκείνη το ίδιο προκειμένου να βρουν τον Νέμο.

Η Ντόρι, διάσημη για τη μνήμη χρυσόψαρου που διαθέτει, αρχίζει να αναφέρει την οικογένειά της στον ύπνο της και να έχει μνήμες που την κινητοποιούν. Ο Νίμο την ακούει να λέει «το διαμάντι του Μόντερεϊ στην Καλιφόρνια» και έτσι μαζί συμπεραίνουν πως εκεί βρίσκονται οι γονείς της. Μαζί θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι για να τους αναζητήσουν, ενώ ο Μάρλιν που αρχικά θα έχει αναστολές θα θυμηθεί το δικό του ταξίδι και θα ενδώσει να τους ακολουθήσει. Στο μακρινό ταξίδι για την Καλιφόρνια θα τους βοηθήσουν κάθε είδους πλάσματα του βυθού - αναμεσά τους και ένα χταπόδι, αλλά και μια φάλαινα και ένα καρχαρίας.

Δείτε ακόμη: Κάτι τόσο οικείο στις πρώτες εικόνες από το «Finding Dory»

Finding Dory Poster

Η Ελεν ΝτεΤζένερις θα επιστρέψει με τη φωνή της Ντόρι, όπως και ο Αλμπερτ Μπρουκς στο ρόλο του Μάρλιν, ενώ τους γονείς τους υποδύονται η Ντάιαν Κίτον και ο Γιουτζίν Λέβι. Το χταπόδι υποδύεται ο Εντ Ο' Νιλ του «Modern Family», τη φάλαινα ο Τάι Μπαρέλ και τη φάλαινα η Κάιτλιν Ολσεν. Τον Νίμο υποδύεται ο Χέιντεν Ρόλενς, ο οποίος αντικατέστησε τον Αλεξάντερ Γκουλντ που τον υποδυόταν στο πρωτότυπο φιλμ ως παιδί.

Μετά το πρώτο τρέιλερ (δείτε το εδώ) και ένα χαριτωμένο promo (δείτε το εδώ), όλοι ψάχνουν τη Ντόρι μέχρι να τη συνάντησουν τον Ιούλιο στις αίθουσες.


Διαβάστε και δείτε ακόμη:

Tags: Finding Dory