Buzz

Επειδή ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου είναι ο δεινόσαυρος

στα 10

Περισσότερες σκηνές δράσης, αλλά και περισσότερες εκδηλώσεις αγάπης στο νέο international trailer του «The Good Dinosaur» της Pixar που έρχεται να μας γλυκάνει... προϊστορικά.

Επειδή ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου είναι ο δεινόσαυρος

Σε έναν κόσμο όπου οι δεινόσαυροι δεν έχουν αφανιστεί, ένας νεαρός Απατόσαυρος με το όνομα Αρλο χάνει τον πατέρα του σε ένα τραγικό δυστύχημα και προσπαθεί να βρει το δρόμο για το σπίτι με τη συντροφιά ενός αγοριού των σπηλαίων...

Δεν ξέρουμε ποια ήταν η διαφωνία του Μπομπ Πέτερσον (σκηνοθέτη του «Up»), ο οποίος αποχώρησε το 2013 από το πρότζεκτ, σχετικά με το σενάριο του «The Good Dinosaur», αλλά οφείλουμε να δηλώσουμε εμπιστοσύνη στην Pixar, τον Πίτερ Σον του «Partly Cloudy» και τη δική τους ιστορία δεινοσαύρων που με αφετηρία τη θεμελιώδη (στην ιστορία των κινουμένων σχεδίων) απουσία των γονιών, αφηγείται μια ιστορία ενηλικίωσης σαν αυτές που συγκινούν και μόνο στο άκουσμα.

Δείτε ακόμη: Κανείς δεν αγαπάει όπως ένας δεινόσαυρος. Νέο, πανέμορφο τρέιλερ του «The Good Dinosaur» της Pixar

good dinosaur 607

To «The Good Dinosaur» είναι έτοιμο για την έξοδό του στις αμερικανικές αίθουσες τον Νοέμβριο του 2015, ακριβώς πάνω στην Ημέρα των Ευχαριστιών και στην Ελλάδα στις 17 Δεκεμβρίου - δεύτερη ταινία της Pixar μέσα στην ίδια χρονιά, που πατά πάνω στην επιτυχία και την πρωτοτυπία του «Inside Out». Το καινούριο, διεθνές (εξ ου και οι ισπανικοί μεσότιτλοι), τρέιλερ εντοπίζει περισσότερο στη δράση της ταινίας, απειλές, καταδιώξεις κι ένα γενικό κλίμα περιπέτειας, χωρίς φυσικά ν' αφήνει κατά μέρος το κλειδί της ιστορίας, τη σχέση αγάπης κι εμπιστοσύνης ενός μικρού αγοριού μ' ένα μικρό, τόσο αξιολάτρευτο δεινοσαυράκι που, μαζί, αναζητούν την ασφάλεια και την αγάπη. Δείτε το παρακάτω.

Διαβάστε ακόμη: