Buzz

Πριν το «Coco», γνωρίστε τον σκύλο Ντάντε, σε ένα καινούριο μικρού μήκους της Pixar

στα 10

Ως προπομπός της επόμενης ταινίας του animation studio που στέλνει τον ήρωά της στον κόσμο των νεκρών, η Pixar μας προσφέρει ένα πολύ νόστιμο... κόκαλο!

Πριν το «Coco», γνωρίστε τον σκύλο Ντάντε, σε ένα καινούριο μικρού μήκους της Pixar

Στην ταινία του Λι Ανκριτς, ο οποίος μας είχε δώσει παλιότερα το «Toy Story 3», και του Αντριαν Μολίνα, του «Monsters University», ο 12χρονος Μιγκέλ ζει με την οικογένειά του σε ένα χωριό του Μεξικού. Αν και αυτός λατρεύει τη μουσική, η οικογένειά του δεν την αντέχει ούτε λεπτό και την έχουν απαγορεύσει καθώς πιστεύουν πως αποτελεί κατάρα γι’ αυτούς.

Αποφασισμένος να σπάσει την κατάρα και εμπνευσμένος από τη μουσική του αγαπημένου του τραγουδιστή, Ερνέστο ντε λα Κρουζ, ο Μιγκέλ πάει κατά λάθος στη Χώρα των Νεκρών και εκεί συναντά τον Χέκτορ, μαζί με τον οποίο θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν το μυστικό της οικογένειας του Μιγκέλ και να επιτρέψουν στο ταλέντο του στη μουσική να αναδειχθεί.

Δείτε ακόμη: Never underestimate the power of music. Πρώτο, πολύχρωμο, μαγικό τρείλερ του «Coco» της Pixar

Πριν το φιλμ φτάσει στις αίθουσες, όμως, έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε έναν από τους συμπρωταγωνιστές της ταινίας, τον σκύλο του ήρωα, Ντάντε, σε ένα μικρού μήκους με τον τίτλο «Dante’s Lunch», το οποίο και μπορείτε να δείτε πιο κάτω.


Δείτε ακόμη: