Buzz

Φυλαχτείτε! Ερχεται ο Καπετάν Βράκας

στα 10

Με την κόκκινη κάπα ν' ανεμίζει πάνω από το ολόλευκο εσώρουχό του, ο «Καπετάν Βράκας» έρχεται το καλοκαίρι με τις καλύτερες προθέσεις να σώσει τον κόσμο. Με το βρακί του!

Φυλαχτείτε! Ερχεται ο Καπετάν Βράκας

Ενα από τα πιο διασκεδαστικά και υπονομευτικά κόμικ, ο «Καπετάν Βράκας» του Νταβ Πίλκεϊ, είναι έτοιμο για τη μεγάλη οθόνη: η ταινία, παραγωγή της Dreamworks Animation, βγαίνει στην Αμερική στις 2 Ιουνίου και το πρώτο τρέιλερ είναι εδώ και μοιάζει εξαιρετικά χαριτωμένο.

Διαβάστε ακόμη: Το «Twin Peaks» έρχεται! Φωτογραφίες, βίντεο και φειδωλές πληροφορίες για τα νέα επεισόδια

captain underpants 607

captain underpants 607

Με την υπογραφή του Νίκολας Στόλερ στη διασκευή, η ιστορία παρακολουθεί τον πιο πρόθυμο και πιο ανίκανο όχι-υπερήρωα της κομιξικής ιστορίας. Δυο σκανταλιάρηδες μαθητές, ο Τζορτζ και ο Χάρολντ (με τις φωνές των Κέβιν Χαρτ και Τόμας Μίντλντιτς), όταν βρίσκουν τα σκούρα με τον αυταρχικό διευθυντή του σχολείου τους, τον πείθουν ότι είναι ένας αήττητος υπερήρωας, με κόκκινη κάπα που ανεμίζει πάνω από την άσπρη βράκα του.

captain underpants 607

Ο Εντ Χελμς δανείζει τη φωνή του στον Διευθυντή Κραπ και, φυσικά, τον Καπετάν Βράκα. Η ταινία, τουλάχιστον κρίνοντας από το τρέιλερ, μοιάζει να διασκεδάζει με τον εαυτό της, να κοροϊδεύει ελαφρά τη σημερινή πληθώρα υπερηρώων στο σινεμά και, ταυτόχρονα, να υπακούει με το δικό της, πάλι σκανταλιάρικο, τρόπο, στις απαιτήσεις των κομιξικών διασκευών, φροντίζοντας να έχει και μεγάλες μάχες κι έναν κακό κι έναν αξιολάτρευτο ήρωα που δεν μπορεί, αλλά θέλει πολύ, να σώσει τον κόσμο. Δείτε το τρέιλερ του «Καπετάν Βράκα» παρακάτω, με μίνι-πρόλογο από τους Εντ Χελμς και Κέβιν Χαρτ.


captain underpants poster 607

Δείτε ακόμη: Οι Ράιαν Ρέινολντς & Τζέικ Τζίλενχαλ απαντούν στις πιο διάσημες ερωτήσεις του google search για τους ίδιους (και γίνονται viral)