Buzz

Η Μπρι Λάρσον θέλει να πρωταγωνιστήσει σε μια all female υπερηρωική ταινία του MCU

στα 10

Η Captain Marvel υποστήριξε πως έχει στο πλευρό της τις περισσότερες γυναίκες από το καστ των ταινιών της Marvel. Και αυτό ο Κέβιν Φάιγκι το γνωρίζει καλά.

Η Μπρι Λάρσον θέλει να πρωταγωνιστήσει σε μια all female υπερηρωική ταινία του MCU

Οι υπεηρωικές ταινίες είναι ένα κινηματογραφικό είδος στο οποίο κυριαρχεί η αντρική παρουσία. Οι περισσότερες από τις ταινίες αυτές ήταν, και παραμένουν ως επί το πλείστον, αντρική υπόθεση. Μόλις πρόσφατα ξεκίνησαν να κάνουν την εμφάνισή τους ταινίες με πρωταγωνίστριες σόλο γυναίκες υπερήρωες, τόσο στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel (βλέπε «Captain Marvel») όσο και σε αυτό της DC (βλέπε «Wonder Woman»), με το «Avengers: Endgame» να δίνει μια μεγάλη στιγμή στους γυναικείους χαρακτήρες του MCU στην τελική μάχη με τον Θάνος, αν και πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν την συγκεκριμένη σκηνή «λίγη», ενώ το «Birds of Prey», την πρώτη ταινία με μια γυναικεία ομάδα από υπερήρωες από το DCEU, να ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της στις αίθουσες τον Φεβρουάριο.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μάρτιν Σκορσέζε δεν θεωρεί τις ταινίες της Marvel... ταινίες

female avengers 607

H ίδια η Captain Marvel, Μπρι Λάρσον, αλλά και οι υπόλοιπες γυναίκες πρωταγωνίστριες των ταινιών του MCU δήλωσαν πως είναι έτοιμες για το κοντινό τους. Σε μια συνέντευξη που έδωσε η Λάρσον στο Variety, επιβεβαίωσε το πάθος της για μια all female υπερηρωική ταινία στο MCU, και ανάφερε πως αρκετές από τις γυναίκες πρωταγωνίστριες έχουν μιλήσει στον Κέβιν Φάιγκι για κάτι τέτοιο. «Αυτό που θα πω είναι πως πολλές από το γυναίκες από το καστ της Marvel έχουν πάει στον Κέβιν και του έχουν πει “είμαστε όλες μαζί σε αυτό και θέλουμε να το κάνουμε”. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό δεν έχω καμία απολύτως ιδέα. Δεν είμαι υπεύθυνη για το μέλλον της Marvel, αλλά πρόκειται για κάτι για το οποίο είμαστε παθιασμένες και το αγαπάμε, και νομίζω πως αν αρκετός κόσμος πει το πόσο πολύ το θέλουν, τότε ίσως γίνει πραγματικότητα», δήλωσε η Λάρσον.

Αυτό θα πει Marvel sisterhood.

Διαβάστε ακόμα: To «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη» είναι η πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών

female avengers 607

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που γίνεται αναφορά σε κάτι τέτοιο. Μάλιστα η Τέσα Τόμσον, η οποία παίζει την Βαλκυρία στο «Thor: Ragnarok» είχε πει πως «πρόσφατα είχα πάει μαζί με κάποιες άλλες γυναίκες, οι οποίες δουλεύουν στην Marvel, στον Κέβιν και τον ρωτήσαμε “τι θα έλεγες για μια ταινία με μερικές γυναίκες υπερήρωες; Ολες μαζί;”»

Οσο και ακούγεται ίσως σαν το επόμενο λογικό βήμα που θα πρέπει να κάνει η Marvel, πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται το πότε θα γίνει κάτι τέτοιο. Ακόμα και αν το στούντιο πει το πολυπόθητο «ναι» σε μια τέτοια ταινία, αυτό θα πάρει αρκετό χρόνο για να γίνει μιας και η Τέταρτη Φάση της έχει ήδη κλειδώσει και ξεκινάει με την ταινία της «Black Widow» στον Μάιο του 2020.



Διαβάστε ακόμα: