Buzz

O Μπραντ Πιτ παραδέχεται τον αλκοολισμό του και δεν κρατά κακία στην Αντζελίνα Τζολί

στα 10

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά από μήνες σιωπής, ο Μπραντ Πιτ ομολογεί ότι είχε πρόβλημα αλκοολισμού. Κι ότι δεν κρατά κακία στην Αντζελίνα.

Flix Team
O Μπραντ Πιτ παραδέχεται τον αλκοολισμό του και δεν κρατά κακία στην Αντζελίνα Τζολί

«Επινα πολύ. Είχε γίνει πρόβλημα. Και χαίρομαι που έχει περάσει μισός χρόνος τώρα, το οποίο είναι γλυκόπικρο να το λες, αλλά έχω αίσθηση στα δάχτυλα μου ξανά... Ειλικρινά, μπορούσα να πάω κόντρα και Ρώσο στην ίδια του τη βότκα. Ημουν επαγγελματίας. Το έκανα καλά... Δεν θέλω να ζω πια έτσι.»

Στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του με την Αντζελίνα Τζολί, ο Μπραντ Πιτ μιλάει στο GQ και παραδέχεται το πρόβλημα του αλκοολισμού του, μιλάει για όλα όσα συνέβησαν πριν και μετά το διαζύγιο, για την ηρεμία που έρχεται μετά από τη θύελλα...

Διαβάστε εδώ όλο το ιστορικό του διαζυγίου που οδήγησε στην απόφαση επιμέλειας των παιδιών αποκλειστικά στην Αντζελίνα Τζολί

Brad Pitt

Brad Pitt

Brad Pitt

Διαβάστε ακόμη: O Μπραντ Πιτ δεν κακοποίησε τα παιδιά του, ξεκίνησε να πηγαίνει και σε πρεμιέρες!

Για το χωρισμό του με την Αντζελίνα Τζολί: «Ανησυχώ περισσότερο για το πώς ανακυκλώνεται το θέμα, πώς περνάνε μηνύματα στα παιδιά μου και τους φίλους τους. Γιατί, φυσικά, δεν γίνεται (από τα media) με διακριτικότητα ή ευαισθησία - γίνεται για να πουλήσει. Γνωρίζουμε όλοι ότι αυτά τα θέματα πουλάνε, αλλά τα παιδιά μου βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα. Αυτό με πονάει.»

Brad Pitt

Brad Pitt

Για τους τελευταίους μήνες του διαζυγίου: “Με είχε γονατίσει ο μικρόκοσμός μου, ήμουν εγκλωβισμένος στο σύστημα όταν άρχισαν τις επισκέψεις οι κοινωνικοί λειτουργοί. Ομως μετά βρήκαμε τον τρόπο να συνεργαστούμε και να λύσουμε το πρόβλημα. Κι εγώ και η Αντζελίνα κάνουμε ό,τι καλύτερο. Ακουσα κάποτε έναν δικηγόρο να λέει: «Κανείς δεν κερδίζει σε αυτές τις δικαστικές διαμάχες. Το θέμα είναι ποιος θα πληγωθεί περισσότερο. Και είναι αλήθεια: ξεδεύεις μήνες ολόκληρους για να χτίσεις μία υπόθεση που θα αποδείξει την ενοχή του άλλου, ότι εσύ είχες δίκιο κι εκείνοι άδικο, επενδύεις σε βιτριολικό μίσος. Κι αυτό είναι καταστροφικό για τα παιδιά σας, τα οποία βλέπουν την οικογένειά τους να γίνεται ξαφνικά κομμάτια. Αν όλο αυτό γίνεται για το καλύτερο, πρέπει να βρίσκουμε τρόπους να χωρίζουμε με ωριμότητα και προσοχή, συνεχίζοντας να χτίζουμε τις ζωές μας γύρω από το πρόβλημα. Με την Αντζελίνα ο στόχος μας είναι να βγούμε όλοι από αυτή την περιπέτεια δυνατότεροι και καλύτεροι. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Γιατί το έχω δει να συμβαίνει σε φίλους: έχω δει πώς ένας σύζυγος δεν αναγνωρίζει το μερίδιο ευθύνης του και ανταγωνίζεται τη γυναίκα του με μοναδικό σκοπό να την καταστρέψει. Εχω δει πώς η εκδίκηση οδηγεί σε αυτοκαταστροφή, πώς με το μίσος χάνεις χρόνια από τη ζωή σου. Δε θέλω να ζω έτσι.»

Brad Pitt

Brad Pitt

Για την τάση του να φτάνει τα πράγματα στα άκρα: Για μένα αυτή η περίοδος ήταν στην πραγματικότητα ένας τρόπος να κοιτάξω τις αδυναμίες και τις αποτυχίες μου και να βρω τη δική μου θέση μου μέσα σε όλο αυτό. Είμαι μαλάκας όταν τίθενται ζητήματα δικαιοσύνης. Δεν ξέρω από που προέρχεται αυτή η "κενή" αναζήτηση δικαιοσύνης. Μπορεί να φάω μέρες και χρόνια... Δεν μου έχει κάνει καλό έτσι κι αλλιώς. Είναι μια ηλίθια ιδέα, ότι ο κόσμος είναι δίκαιος. Και αυτά σας τα λέει ένας άνθρωπος που πιστεύει στην τύχη. Είμαι τυχερός άνθρωπος και όμως χάνω το χρόνο μου σε αυτές τις "κενές" αναζητήσεις.»

Brad Pitt

Brad Pitt

Brad Pitt

Δείτε εδω τον Μπραντ Πιτ να πηγαίνει ένα ταξίδι στα εθνικά πάρκα της Αμερικής για τις ανάγκες της φανταστικής φωτογράφησης του από τον Ράιαν ΜακΓκίνλεϊ:


Διαβάστε ακόμη

Brad Pitt GQ 607 3

Brad Pitt GQ 607 1

Brad Pitt GQ 607 2