Buzz

5 (περίπου υπαρκτοί) λόγοι για τους οποίους χωρίζουν ο Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί

στα 10

Τα νέα του διαζυγίου του πιο διάσημου χολιγουντιανού ζευγαριού καταφτάνουν από παντού με ρυθμούς πολυβόλου. Τι ήταν όμως αυτό που οδήγησε στο τέλος το φαινόμενο Brangelina;

5 (περίπου υπαρκτοί) λόγοι για τους οποίους χωρίζουν ο Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί

Ακολουθούν θεωρίες γύρω από τον επικείμενο χωρισμό του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί, καθώς το ζευγάρι έβγαλε ξεχωριστά τις δικές του ανακοινώσεις γύρω από το δυσάρεστο γεγονός που βάζει τέλος σε μια σχέση 12 χρόνων και σε μια οικογένεια που εκτός από τους δυο τους αποτελείται από ακόμη έξι παιδιά.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά το χρονικό του χωρισμού του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί.

Διαφωνίες για την ανατροφή των παιδιών / Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Αντζελίνα Τζολί ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να αναλάβει την επιμέλεια των παιδιών ο Μπραντ Πιτ. Η απόφαση της Τζολί έχει να κάνει με τη διαφωνία της με τον τρόπο και τις μεθόδους ανατροφής των παιδιών από τον πρώην σύζυγό της.

Η σχέση του Μπραντ Πιτ με τον Γιον Βοίτ / Πηγές θέλουν τον Μπραντ Πιτ να έχει στενές επαφές με τον Γιον Βόιτ, πατέρα της Αντζελίνα Τζολί με την οποία όμως δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις.

Ο Μπραντ Πιτ έχει προβλήματα διαχείρισης θυμού, καπνίζει μαριχουάνα και πίνει / Αυτό, σύμφωνα πάντα με πηγές, κύκλους και λοιπούς, ανησύχησε την Αντζελίνα Τζολί που τον θεωρεί πλέον επικίνδυνο για τα παιδιά. Επίσης βαρέθηκε να βλέπει τον Μπραντ Πιτ να καπνίζει μαριχουάνα και να πίνει. Το 2013, ο Μπραντ Πιτ είχε δηλώσει ωστόσο πως σταμάτησε τα ναρκωτικά προκειμένου να έχει οικογένεια.

Δείτε ακόμη: Αυτό που κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ του «Allied» τη μέρα του χωρισμού του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί

Brad Pitt Angelina Jolie

Ο Μπραντ Πιτ είχε σχέσεις με την Μαριόν Κοτιγιάρ / Αυτό είναι το κλασικό που ακούγεται κάθε φορά που δύο μεγάλοι σταρ γυρίζουν μαζί μια ταινία. Από την άλλη, κάπως έτσι ξεκίνησε και το ειδύλλιο μεταξύ του Πιτ και της Τζολί στα γυρίσματα του «Mr. and Mrs. Smith». Λέγεται επίσης πως η Τζολί έβαλε ιδιωτικό ντετέκτιβ για παρακολουθήσει το συζυγό της στα γυρίσματα του «Allied» (το οποίο παρεπιπτόντως είναι η ταινία που θέλουν να δουν όλοι ΤΩΡΑ) και ανακάλυψε πως όντως την απατούσε με την Κοτιγιάρ. Πίστευε και μη ερεύνα γενικά...

Ο Μπραντ Πιτ και οι ρωσίδες πόρνες / Αυτό θεωρείται ότι συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Allied», με τον Μπραντ Πιτ να το ρίχνει έξω μετά το τέλος των καθημερινών γυρισμάτων. Κατά τις γνωστές πηγές η Αντζελίνα βαρέθηκε να έχει δίπλα της έναν άντρα που περνάει συνεχώς κρίση μέσης ηλικίας και το εκφράζει με το να είναι άπιστος απέναντί της.

Brad Pitt Angelina Jolie

Διαβάστε επίσης: