Buzz

Είναι επίσημο! Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί αρραβωνιάστηκαν!

στα 10

Μη ρωτάτε περισσότερα. Η είδηση λέει τα απολύτως απαραίτητα, δίνοντας τέλος στην πολύχρονη άρνηση του πιο διάσημου ζευγαριού στον κόσμο να παντρευτεί...

Είναι επίσημο! Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί αρραβωνιάστηκαν!

Επτά χρόνια και έξι παιδιά μετά, ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί αρραβωνιάστηκαν, δίνοντας μια «υπόσχεση αγάπης» για το μέλλον, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες φήμες που φτάνουν από το Χόλιγουντ. Οι ίδιες φήμες υποστηρίζουν πως το δαχτυλίδι των αρραβώνων σχεδιάσε ο ίδιος ο Πιτ μαζί με τον κοσμηματοπώλη Ρόμπερτ Πρόκοπ, σε ταξίδι του ηθοποιού στο Los Angeles County Museum of Art καθώς και πως τα έξι παιδιά τους δηλώνουν πολύ ευτυχισμένα.

Τέλος, λοιπόν στις αδιάκριτες ερωτήσεις που για χρόνια πίεζαν την Τζολί και τον Πιτ να αποκαλύψουν το λόγο που δεν παντρεύονται. Τον τελευταίο καιρό ο Πιτ είχε δηλώσει πως αν παντρευτούν θα το κάνουν για τα παιδιά τους, αν και με κοινή επιθμία τους το ζευγάρι είχε εξομολογηθεί πως θα γίνουν και επίσημα σύζυγοι όταν αυτό θα «επιτρέπεται σε όλους» υποστηρίζοντας έτσι το αίτημα της queer κοινότητας για την νομιμοποίηση των ομόφυλων γάμων.

Ηταν, όμως, τον Ιανουάριο όταν ο Πιτ δήλωσε στο Hollywood Reporter: «Θέλουμε να παντρευτούμε. Μοιάζει να σημαίνει πολλά για τα παιδιά μας. Κάναμε πριν πολύ καιρό τη δήλωση πως δεν πρόκειται να το κάνουμε, μέχρι τη στιγμή που θα μπορούν όλοι να παντρεύονται. Αλλά δεν νομίζω ότι μπορούμε να περιμένουμε. Τα παιδιά το ζητούν επίμονα. Και μια τέτοια δέσμευση σημαίνει πολλά και για μένα.»

Ημερομηνία και λεπτομέρειες για το γάμο αναμένονται, αν και για την ώρα το ζευγάρι κυνηγάει τους κεντρικούς ρόλους στο «The Counselor» του Ρίντλεϊ Σκοτ, βασισμένο σε πρωτότυπο σενάριο του Κόρμακ ΜακΚάρθι. Φανταστείτε τη δημοσιότητα θα πάρει η ταινία αν τελικά πρωταγωνιστήσουν μαζί και την ίδια εποχή παντρευτούν...

Εχουμε να δούμε - και να ακούσουμε - πολλά.