Buzz

Αυτό που κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ του «Allied» τη μέρα του χωρισμού του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί

στα 10

Κάποιος σατανικός υπεύθυνος μάρκετινγκ σκέφτηκε πως ένα καυτό, νέο τρέιλερ του «Allied» θα έρθει να καθίσει κούκλα πάνω στο χαμό με το διαζύγιο του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί.

Αυτό που κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ του «Allied» τη μέρα του χωρισμού του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί

Το να βλέπεις τον Μπραντ Πιτ να ερωτοτροπεί με την Μαριόν Κοτιγιάρ στην έρημο της Βορείου Αφρικής ακριβώς τη στιγμή που το νέο του διαζυγίου του με την Αντζελίνα Τζολί είναι το πρώτο θέμα παντού στον κόσμο, είναι όσο να πεις κάπως... παράδοξο.

Ειδικά αν πιστέψουμε τις (κακές) φήμες που θέλουν αυτήν την ταινία, αλλά και την ίδια την Μαριόν Κοτιγιάρ κατά πολύ υπεύθυνη για το χωρισμό του ζευγαριού, τότε δεν μπορούμε παρά να δώσουμε συγχαρητήρια στον κυνικό υπεύθυνο μάρκετινγκ που κυκλοφόρησε νέο σποτ του «Allied» - μετά από εκείνο το τερματικά φωτογενές πρώτο τρέιλερ - , εν μέσω του χαμού με το #BrangelinaBreakUp, μετατρέποντας το κατασκοπικό ρομάντζο του Ρόμπερτ Ζεμέκις στο πιο διάσημο φιλμ της εποχής μας.

Διαβάστε αναλυτικά: 5 (περίπου υπαρκτοί) λόγοι για τους οποίους χωρίζουν ο Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί

Allied 607

Allied 607

Δείτε εδώ το νέο σποτ του «Allied» που θα βγει στις αίθουσες το Νοέμβριο και γοητευτείτε από το πρωταγωνιστικό ζευγάρι - η ζωή όπως και στο σινεμά, συνεχίζεται...


Διαβάστε και δείτε επίσης: