Buzz

O Μπραντ Πιτ δεν κακοποίησε τα παιδιά του, ξεκίνησε να πηγαίνει και σε πρεμιέρες!

στα 10

Στην τακτική μας ενημέρωση για το πρώην ζεύγος Μπραντ Πιτ - Αντζελίνα Τζολί, τα πράγματα μοιάζουν να παίρνουν το δρόμο τους.

O Μπραντ Πιτ δεν κακοποίησε τα παιδιά του, ξεκίνησε να πηγαίνει και σε πρεμιέρες!

Ο Μπραντ Πιτ «καθάρισε» και επίσημα το όνομά του από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Αστυνομίας του Λος Αντζελες, όπου γινόταν και η έρευνα σχετικά με ένα επεισόδιο «κακοποίησης» που ενέπλεκε τον 15χρονο γιο του Μάντοξ σε ένα ιδιωτικό τζετ.

Οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας που ολοκλήρωσαν την έρευνα, αποφάσισαν πως ο Μπραντ Πιτ δεν επιτέθηκε στον Μάντοξ μετά από έναν έντονο καυγά και έτσι τουλάχιστον αυτή η υπόθεση έκλεισε οριστικά.

Διαβάστε εδώ όλο το ιστορικό του διαζυγίου που οδήγησε στην απόφαση επιμέλειας των παιδιών αποκλειστικά στην Αντζελίνα Τζολί

Brad Pitt

Από την πλευρά της Αντζελίνα Τζολί η μόνη λέξη είναι η «ανακούφιση».

«Η Αντζελίνα είχε πει από την αρχή πως ένιωσε ότι έπρεπε να αναλάβει δράση για την υγεία της οικογένειας της και είναι ανακουφισμένη πως μετά από 8 εβδομάδες, η επιτροπή είναι τώρα ικανοποιημένη με τις δικλείδες ασφαλείες που έχουν τεθεί προκειμένου να επιτρέψουν στα παιδιά να θεραπευθούν», δήλωσε ένα αντιπρόσωπος της.

Μετά την απόφαση, αλλά και την πρότερη συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών, ο Μπραντ Πιτ ήταν φανταζόμαστε υποχρεωμένος να παρευρεθεί στην πρεμιέρα του «Allied» που έγινε στο Λος Αντζελες. Μαζί του φυσικά και η Μαριόν Κοτιγιάρ που είχε σπεύσει να «καθαρίσει» αντίστοιχα το όνομά της όταν οργίαζαν οι φήμες πως αυτή ήταν η αιτία του χωρισμού του ζευγαριού.

Ο Μπραντ Πιτ είναι σαφώς αδυνατισμένος, κάπως κουρασμένος, γοητευτικός με εκείνη τη μελαγχολία του ονείρου που δεν πέτυχε. Και μάλλον επειδή έφταιγε αυτός...

Δείτε ακόμη: Πολύ φιλάς, λίγο μιλάς: Νέο τρέιλερ για το «Allied» με Μπραντ Πιτ και Μαριόν Κοτιγιάρ σε αισθησιακά ενσταντανέ

Brad Pitt

Brad Pitt

Brad Pitt

Brad Pitt

Brad Pitt

Brad Pitt

Διαβάστε και δείτε ακόμη: