Buzz

Ο Μπραντ Πιτ υποβάλλεται εθελοντικά σε τεστ για ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών

στα 10

Ο Μπραντ Πιτ ολοκλήρωσε χθες τη διαδικασία των τεστ για την ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών - μία στάνταρντ διαδικασία για τους Αμερικανούς πολίτες, έπειτα από καταγγελία για κακοποίηση ανηλίκων.

Ο Μπραντ Πιτ υποβάλλεται εθελοντικά σε τεστ για ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών

Η νομοθεσία κινείται με γρήγορους ρυθμούς για την έκδοση του διαζυγίου της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ. Επειτα από την ανώνυμη καταγγελία στο ιδιωτικό αεροπλάνο της οικογένειας ότι ο Πιτ, επηρεασμένος από αλκοόλ και ουσίες, ξέσπασε στον Μάντοξ και μπροστά σε όλα τα παιδιά, και, καθώς κρίνεται το αίτημα της Τζολί για αποκλειστική κηδεμονία (κι όχι κοινή), ο Πιτ οφείλει να περάσει από μία σειρά εξετάσεων για να κριθεί αν είναι ικανός πατέρας.

Διαβάστε αναλυτικά: 5 (περίπου υπαρκτοί) λόγοι για τους οποίους χωρίζουν ο Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί

Η διαδικασία του τεστ για την ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών στην οποία υποβλήθηκε την Τετάρτη, σύμφωνα με τα δημόσια νομικά αρχεία, είναι στάνταρντ σε αυτές τις περιπτώσεις, σύμφωνα με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων. Ο ηθοποιός προσήλθε εθελοντικά.

brad pitt kids 607

«Αντιμετωπίζει την κατάσταση με μεγάλη σοβαρότητα και επιμένει ότι δεν έχει ποτέ υποβάλλει τα παιδιά σε καμία λεκτική ή φυσική κακοποίηση» δήλωσε ένας κοντινός του φίλος στον αμερικανικό Τύπο. «Είναι πολύ ατυχές ότι αυτή τη στιγμή οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση παρουσιάζουν τον Μπραντ τόσο αρνητικά».

Διαβάστε κι αυτό: Ο Μπραντ Πιτ βάζει πρώτα από όλους τα παιδιά του, ακυρώνει συνεντεύξεις, κάνει νέα δήλωση

Η σπόντα φυσικά ήταν για την ίδια την Αντζελίνα. Παρόλο που η επίσημη δήλωσή της έλεγε μόνο ότι καταθέτει αίτηση διαζυγίου «για να διαφυλάξει την υγεία της οικογένειας», το ότι ζητάει την αποκλειστική κηδεμονία λέει πάρα πολλά. Κι όχι κολακευτικά για τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της. Η εμπιστοσύνη έχει κλονιστεί.

Πόσο στενάχωρο όλη αυτή η πάλαι ποτέ αγάπη - η υιοθεσία ορφανών από όλο τον κόσμο, τρία βιολογικά παιδιά, ένας έρωτας 12 χρόνων τώρα να περνάει από βιολογικά εργαστήρια, ανακρίσεις του FBI και δικαστήρια.

Κι έπεται συνέχεια...

Διαβάστε περισσότερα: