Buzz

Ο Μπραντ Πιτ ακυρώνει συνεντεύξεις, κάνει νέα δήλωση

στα 10

Mία ταραχώδη εβδομάδα μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του με την Αντζελίνα Τζολί, ο Μπραντ Πιτ κάνει μία νέα δήλωση. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Μπραντ Πιτ ακυρώνει συνεντεύξεις, κάνει νέα δήλωση

Πριν από μία εβδομάδα ακριβώς έσκασε η βόμβα: η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον επί 12 χρόνια σύντροφό της Μπραντ Πιτ. Οι φήμες που ακολούθησαν πολλές: τρίτο πρόσωπο από την μεριά του Πιτ (διαψεύστηκε, από την ίδια την Μαριόν Κοτιγιάρ), τρίτο πρόσωπο από την μεριά της (bisexual) Αντζελίνα (διαψεύστηκε). Περισσότερο πιθανή η ένταση του Πιτ (λόγω αλκοολισμού, από όσο καταθέτουν κοινοί φίλοι) και η αποφαση της Τζολί να μην μεγαλώσουν τα παιδιά με αυτές τις εκρήξεις θυμού. Μάλιστα, ένα συγκεκριμένο περιστατικό λεκτικής κακοποίησης έχει κινητοποιήσει ακόμα και το FBI (καθώς ο καυγάς που υποτιθέμενα ο Μπραντ Πιτ ξέσπασε στον μεγαλύτερο γιο τους Μάντοξ, μπροστά σε όλα τα παιδιά, έγινε στο αεροπλάνο της οικογένειας και η καταγγελία πήγε κατευθείαν στο FBI).

Διαβάστε αναλυτικά: 5 (περίπου υπαρκτοί) λόγοι για τους οποίους χωρίζουν ο Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί

Brad Pitt Angelina Jolie

Σήμερα, ο Μπραντ Πιτ έκανε μία μικρή δήλωση που αφορά τις ακυρώσεις ενός promotional tour που είχε δεσμευθεί να κάνει για την προώθηση της νέας ταινίας του Τέρενς Μάλικ «Voyage of Time», στο οποίο είναι αφηγητής.

«Το "Voyage of Time" του Τέρενς Μάλικ είναι μία εξαιρετικής ομορφιάς και μοναδική στην πειραματική της φόρμα ΙΜΑΧ ταινία που θα εξιστορήσει σε παιδιά και οικογένειες τη γέννηση του σύμπαντος. Είμαι ευγνώμων που πήρα μέρος σε αυτό το συναρπαστικό επιμορφωτικό πρότζεκ, όμως αυτή τη στιγμή όλη μου η προσήλωση είναι στην οικογένειά μου. Δε θα εμφανιστώ στις συνεντεύξεις της ταινίας, καθώς δε θέλω να τραβήξω πάνω μου την προσοχή. Το ενδιαφέρον πρέπει να παραμείνει στραμμένο σε αυτό το θαυμάσιο φιλμ, το οποίο ενθαρρύνω όλους σας να δείτε.»

Διαβάστε επίσης: