Buzz

Οχι μόνο διαζύγιο: Οι Αρχές διερευνούν εάν ο Μπραντ Πιτ κακοποίησε ένα από τα παιδιά του

στα 10

Aκούγεται σαν υπερβολική πολιτική ορθότητα. Αλλά μπορεί να κάνουμε και λάθος. Διαβάστε παρακάτω τα νέα προβλήματα που έχει ν' αντιμετωπίσει (με δικηγόρο πια, φυσικά!), ο Μπραντ Πιτ.

Οχι μόνο διαζύγιο: Οι Αρχές διερευνούν εάν ο Μπραντ Πιτ κακοποίησε ένα από τα παιδιά του
Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζολί κι ολόκληρη η οικογένεια σε πιο χαρωπές μέρες

Είναι η κουτσομπολίστικη είδηση των ημερών και γίνεται όλο και πιο πλούσια και γλαφυρή! Ο Μπραντ Πιτ κι η Αντζελίνα Τζολί χωρίζουν κι εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για ολόκληρη τη saga, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, πράγμα απίθανο! Ωστόσο από χτες ο σταρ βρίσκεται και στο επίκεντρο έρευνας για πιθανή κακοποίηση ανηλίκου. Δικού του ανηλίκου.

Διαβάστε ακόμη: Η Μαριόν Κοτιγιάρ παίρνει θέση για το διαζύγιο της χρονιάς

μπραντ πιτ 607

Οι πληροφορίες θέλουν το περιστατικό να συνέβει την Πέμπτη, καθώς ο Μπραντ Πιτ, η Αντζελίνα Τζολί και κάποια από τα έξι παιδιά τους ταξίδευαν από το Λος Αντζελες με το ιδιωτικό τους αεροπλάνο. Κάποιος από το πλήρωμα, ανώνυμα, κατήγγειλε ότι ο Πιτ επιτέθηκε σ' ένα από τα παιδιά, άγνωστο αν επρόκειτο για λεκτική ή σωματική επίθεση κι ότι η ίδια συμπεριφορά συνεχίστηκε και στο αεροδρόμιο, αφότου η οικογένεια προσγειώθηκε.

Δείτε ακόμη: Αυτό που κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ του «Allied» τη μέρα του χωρισμού του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί

μπραντ πιτ 607

Η καταγγελία δεν αντιμετωπίστηκε καθόλου ελαφρά από τις αρχές, αντίθετα τη διερευνούν, όχι βέβαια το FBI όπως αρχικά κυκλοφόρησε, αλλά η αστυνομία του Λος Αντζελες και το DCFS, η υπηρεσία για την προστασία παιδιών και οικογενειών. Για το χειρισμό αυτής, της νέας υπόθεσης αλλά και του διαζυγίου του, ο Μπραντ Πιτ προσέλαβε ως δικηγόρο τον Λανς Σπίγκελ, διάσημο για τα διαζύγια επωνύμων που έχει αναλάβει στην καριέρα του, αλλά και συνήγορο ενός πελάτη που απασχόλησε έντονα τη δημοσιότητα με τις καταχρήσεις και την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του, τον εκρηκτικό Τσάρλι Σιν.

Διαβάστε περισσότερα: