Buzz

Η 24η περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ θα λέγεται «Spectre» και θα έχει Bond Girl τη Μόνικα Μπελούτσι

στα 10

Σε ζωντανή σύνδεση, ο Σαμ Μέντες ανακοίνωσε τον τίτλο του «Bond 24» και το πλήρες καστ της ταινίας με highlight τη Μόνικα Μπελούτσι.

Flix Team
Η 24η περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ θα λέγεται «Spectre» και θα έχει Bond Girl τη Μόνικα Μπελούτσι

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πολλά για το «Bond 24»: τα σημαντικότερα είναι πως την ταινία σκηνοθετεί ο Σαμ Μέντες, πως πρωταγωνιστούν η Λεα Σεντού, ο Κριστόφ Βαλτς, o Ντέιβ Μπαουτίστα και πως θα γυριστεί - με αφετηρία την 6η Δεκεμβρίου του 2014 - σε Αυστρία, Ρώμη, Μαρόκο και φυσικά στα Pinewood Studios για να βγει στις αίθουσες το 2015.

Αυτά επιβεβαίωσε και ο Σαμ Μέντες στη ζωντανή σύνδεση που έκανε από τα Pinewood Studios την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου, προσθέτοντας την ανακοίνωση του τίτλου της ταινίας που είναι «Spectre» και που όπως δήλωσε ο ίδιος, όσοι γνωρίζουν την ιστορία του Τζέιμς Μποντ θα καταλάβουν, αλλά δεν μπορεί να αποκαλύψει περισσότερα.

H SPECTRE (SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion) είναι μια διεθνής τρομοκρατική οργάνωση που επανέρχεται στις περιπέτειες του Τζέιμς Μποντ όπως τις έγραψε ο Ιαν Φλέμινγκ. Στις επίσημες ταινίες του Τζέιμς Μποντ η SPECTRE αναφέρεται ως η οργάνωση για την οποία δουλεύει ο Τζούλιους Νο στο «Dr.No» και εμφανίζεται στο «Thunderball», στο «You Only Live Twice», στο «On Her Majesty's Secret Service» και στο «Diamond are Forever». Η SPECTRE αναφέρεται και στο εκτός σειράς «Never Say Never Again».

Bond 24 Spectre

Η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν φυσικά η παρουσίαση του καστ που εκτός από τους γνωστούς άγνωστους (Μπεν Γουίσο ως Q, Ρέιφ Φάινς ως Μ) περιλαμβάνει τη Μόνικα Μπελούτσι στο ρόλο του ενός από τα δύο Bond Girls, με το άλλο να επιβεβαιώνεται από την αυτοπρόσωπη παρουσία της Λέα Σεντού. Νέα προσθήκη και ο Αντριου Σκοτ - o Μοριάρτι του «Sherlock». O ρόλος του Κριστόφ Βαλτς δεν επιβεβαιώθηκε, αλλά κάτι μας λέει πως θα είναι ο «εγκέφαλος» της SPECTRE.

Bond 24 Cast

Στη ζωντανή μετάδοση παρουσιάστηκε και η νέα Αστον Μάρτιν που κατά τον Σαμ Μέντες κάνει τρομερά και φοβερά πράγματα, αλλά που θα τα δούμε όταν με το καλό βγει η ταινία στις αίθουσες.

Asthon Martin Bond 24

Εδώ και το teaser poster του «Spectre»:

Spectre Poster 607

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Bond 24»:

Tags: Bond 24