Buzz

To Bond 24 ξεκινάει γυρίσματα μέσα στο 2014

στα 10

Στις 6 Δεκεμβρίου ξεκινούν τα γυρίσματα της 24ης περιπέτειας του Τζέιμς Μποντ. Μέχρι τότε θα ολοκληρωθεί και το κάστινγκ που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε αναζήτηση εμβληματικού κακού και καυτών bond girls!

To Bond 24 ξεκινάει γυρίσματα μέσα στο 2014

Ο Σαμ Μέντες ξεκινάει τα γυρίσματα της 24ης περιπέτειας του Τζέιμς Μποντ στις 6 Δεκεμβρίου, βρίσκοντας έτοιμους και στη θέση τους τον Ντάνιελ Κρεγκ (στην τέταρτη του εμφάνιση ως πράκτορας 007), τον Ρέιφ Φάινς (M), τη Ναόμι Χάρις (Μανιπένι), τον Ρόρι Κινίαρ (Μπιλ Τάνερ) και τον Μπεν Γουίσο (Q), οι οποίοι επιστρέφουν σχεδόν από εκεί που τους αφήσαμε στο φινάλε του «Skyfall».

Το καστ θα συγκεντρωθεί στα τέλη Νοεμβρίου για ανάγνωστη του σεναρίου, πριν η παραγωγή ξεκινήσει τα ταξίδια της στην Αυστρία (αυτή τελικά θα είναι η τοποθεσία που επιλέχθηκε για να αντικαταστήσει την αρχική Νορβηγία), τη Ρώμη (για ένα κυνηγητό αυτοκινήτων) και πιθανόν το Μαρόκο, έχοντας ωστόσο πάντα για σπίτι της τα Pinewood Studios της Αγγλίας.

Αυτό που παραμένει άγνωστο είναι ποιός ή ποιοι θα παίξουν το ρόλο του κακού, αλλά και τα κορίτσια που θα πλαισιώσουν τον Ντάνιελ Κρεγκ στις νέες του εξορμήσεις, αλλά φήμες θέλουν αρκετές ηθοποιούς από τις χώρες της Σκανδιναβίας να έχουν περάσει δοκιμαστικό για μικρούς ρόλους και το βασικό Bond Girl να είναι από τη Μ. Βρετανία. Πράγμα που ίσως αποκλείει τη φημολογούμενη επίσης συμμετοχή της Λέα Σεντού ως γαλλόφωνο Bond Girl, αλλά και αυτή της Πενέλοπε Κρουζ που όσο φτάνουμε πιο κοντά στα γυρίσματα μοιάζει και πιο απίθανη..

Η ημερομηνία κυκλοφορίας στις αίθουσες της ατιτλοφόρητης ακόμη 24ης περιπέτειας του Τζέιμς Μποντ είναι η 23η Οκτωβρίου του 2015.

Διαβάστε ακόμη: