Buzz

Είναι επίσημο! Η Λέα Σεντού υπέγραψε για την 24η περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ!

στα 10

Κανείς δεν ξέρει αν θα είναι Bond Girl ή απλά μια από τις αιθέριες υπάρξεις που θα πλαισιώσουν τον Ντάνιελ Κρεγκ, αλλά το ονομά της σίγουρα κάνει το «Bond 24» ακόμη πιο λαχταριστό...

Είναι επίσημο! Η Λέα Σεντού υπέγραψε για την 24η περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ!

Ηταν αρχές Αυγούστου όταν κυκλοφόρησε η φήμη πως η Λέα Σεντού θα είναι ένα από τα Bond Girls στην 24η περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ.

Με την παραγωγή να μην έχει κλείσει ακόμη το οριστικό καστ, αλλά να βρίσκεται σε στάδιο προπαραγωγής επιλέγοντας τοποθεσίες για τα γυρίσματα και λοιπά αξεσουάρ για την τέταρτη εμφάνιση του Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του 007, μόλις επιβεβαιώθηκε από δημοσίευμα της Daily Mail (!) πως η γαλλίδα ηθοποιός που όλοι γνωρίζουν από τη «Ζωή της Αντέλ» και όλοι περιμένουν να δουν στο «The Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου υπέγραψε για να συμμετάσχει στην ταινία με αδιευκρίνιστο ακόμη ρόλο.

Διαβάστε ακόμη: 5 Πράγματα που μάθαμε από τη Λεά Σεντού, εκτός απ’ το ότι είναι διαβολικά σέξι

Lea Seydoyx 607

Το Μάρτιο του 2014 η παραγωγή είχε εκδόσει μια ανακοίνωση περιγράφοντας την πρωταγωνίστρια της ταινίας ως «μια γυναίκα ανάμεσα στα 30 και τα 40 χρόνια, σοφιστικέ, cool και ήπια μυστική πράκτορα». Κανείς δεν γνωρίζει ακόμη αν αυτή η περιγραφή ισχύει ακόμη και αν η Σεντού θα είναι η καλή ή η κακή της υπόθεσης. Αν η φήμη γίνει πραγματικότητα, αυτή θα είναι η δεύτερη απόπειρα της Σεντού στο τερέν των action movies μετά το «Mission Impossible: Ghost Protocol».

Σε κάθε περίπτωση το πρόγραμμα των γυρισμάτων αναφέρει τα εξής: το καστ (που θα έχει οριστικοποιηθεί μέχρι τότε - άρα στις επόμενες ημέρες θα μάθουμε και άλλα ονόματα) θα συγκεντρωθεί στα τέλη Νοεμβρίου για ανάγνωστη του σεναρίου, πριν η παραγωγή ξεκινήσει τα ταξίδια της στην Αυστρία (αυτή τελικά θα είναι η τοποθεσία που επιλέχθηκε για να αντικαταστήσει την αρχική Νορβηγία), τη Ρώμη (για ένα κυνηγητό αυτοκινήτων) και πιθανόν το Μαρόκο, έχοντας ωστόσο πάντα για σπίτι της τα Pinewood Studios της Αγγλίας.

Διαβάστε ακόμη: