Buzz

Ο Κριστόφ Βαλτς είναι έτοιμος για τον «Bond 24»

στα 10

Καθώς ο Σαμ Μέντες μαζεύει σιγά-σιγά το καστ του για τη νέα περιπέτεια του πράκτορα 007, τα ονόματα που έρχονται στην επιφάνεια μάς ανοίγουν την όρεξη για ένα μαρτίνι.

Ο Κριστόφ Βαλτς είναι έτοιμος για τον «Bond 24»

Η ουσιαστική προετοιμασία για το «Bond 24» θα ξεκινήσει στο τέλος του μήνα, όπου το οριστικό καστ θα συγκεντρωθεί για ανάγνωση του σεναρίου, πριν η παραγωγή ξεκινήσει τα ταξίδια της στην Αυστρία (αυτή τελικά θα είναι η τοποθεσία που επιλέχθηκε για να αντικαταστήσει την αρχική Νορβηγία), τη Ρώμη (για ένα κυνηγητό αυτοκινήτων) και πιθανόν το Μαρόκο, έχοντας ωστόσο πάντα για σπίτι της τα Pinewood Studios της Αγγλίας. Το εν λόγω σενάριο υπογράφουν, όπως και το «Skyfall», οι Τζον Λόγκαν, Νιλ Πέρβις και Ρόμπερτ Γουέιντ και την ταινία θα σκηνοθετήσει, μετά από… λαϊκή απαίτηση, ο Σαμ Μέντες.

Κι ενώ οι «σταθεροί» ηθοποιοί παραμένουν – ο Ντάνιελ Κρεγκ ως Τζέιμς Μποντ, ο Ρέιφ Φάινς, πια, ως M, η Ναόμι Χάρις στο ρόλο της Μάνιπενι, ο Ρόρι Κινίαρ ως Μπιλ Τάνερ κι ο Μπεν Γουίσο, εξαιρετικά επιτυχημένος ως Q – η παραγωγή συγκεντρώνει το περιφερειακό καστ, εκείνο που θα δώσει στο «Bond 24» τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του μέσα στην ιστορία του κινηματογραφικού θεσμού.

Γνωρίζουμε ήδη ότι στο «Bond 24» θα συμμετάσχει η Λέα Σεντού, είτε ως Bond girl, γιατί τα χαρίσματα τα έχει, είτε σε κάποιον άλλο γυναικείο ρόλο, καθώς επίσης κι ο Ντέιβ Μπαουτίστα ως Χινξ, τρομακτικό πρωτοπαλίκαρο του όποιου (άλλου) κακού, στην παράδοση που χάραξε ο Ρίτσαρντ Κίελ ως «Σαγόνιας». Αυτός ο κακός μοιάζει ν’ αποκαλύπτεται με ενθουσιασμό: οι φήμες θέλουν το ρόλο ν’ αναλαμβάνει ο Κριστόφ Βαλτς, οποίος έχει και τη γοητεία και την ευελιξία, όπως έχει αποδείξει σε ταινίες σαν το «Inglourious Basterds». Για το ρόλο του κακού στο «Bond 24», του ίδιου ή… ενός ακόμα, έχει ήδη ακουστεί το όνομα του Τσιγουετέλ Ετζιοφόρ, αλλά σε κάθε Μποντ, χίλιοι κακοί χωράνε. Η ταινία έχει προγραμματιστεί ήδη να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Οκτωβρίου 2015, δηλαδή περίπου σ’ ένα χρόνο. Εν τω μεταξύ, ανυπομονούμε να δούμε τον Κριστόφ Βαλτς, πλάι στην Εϊμι Ανταμς, στο «Big Eyes» του Τιμ Μπάρτον.

Διαβάστε ακόμη: