Buzz

«Batman v Superman»: Γιατί πλακώνονται τ' αγόρια; Δείτε το βίντεο που τα εξηγεί όλα

στα 10

Αγώνας για το καλό της ανθρωπότητας, ή απλώς μια υπερηρωική κοκορομαχία; Το νέο featurette του «Batman v Superman» βαζει τα πράγματα στη θέση τους.

«Batman v Superman»: Γιατί πλακώνονται τ' αγόρια; Δείτε το βίντεο που τα εξηγεί όλα

Το «Batman v Superman: Dawn of Justice» του Ζακ Σνάιντερ έρχεται στις ελληνικές αίθουσες στις 24 Μαρτίου από την Tanweer κι αν δεν έχουμε ακόμη συνειδητοποιήσει τι είναι εκείνο που φέρνει τον Μπάτμαν και τον Σούπερμαν μπροστά σε μια βίαιη αναμέτρηση, στο παρακάτω featurette οι δυο πρωταγωνιστές, Μπεν Αφλεκ και Χένρι Κάβιλ το εξηγούν, με τη σοβαρότητα και τον χαβαλέ που αρμόζει στην ταινία.

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το τελευταίο τρέιλερ που θα δούμε ποτέ από το «Batman v Superman: Dawn of Justice»

Οπως λέει ο Ζακ Σνάιντερ, η ταινία είναι η νοητή συνέχεια του «Man of Steel». Ο Μπρους Γουέιν βρισκόταν στην Γκόθαμ όταν ο Σούπερμαν τα έβαλε με τον Ζοντ και κατηγορεί τον ιπτάμενο υπερήρωα για τις καταστροφές στη Μητρόπολη και την υπονόμευση της δικής του εξουσίας. Από την άλλη πλευρά, για τον Σούπερμαν ο Μπάτμαν είναι ένας εγκληματίας εκτός ελέγχου που σταδιακά διαλύει την πόλη. Ανάμεσά τους έρχεται ο Λεξ Λούθορ, που μισεί τον Σούπερμαν κι ανταγωνίζεται επιχειρηματικά τον Μπρους Γουέιν και σπέρνει τη διχόνοια. Καλύτερα από εμάς, δείτε παρακάτω τους ίδους τους συντελεστές του «Batman v Superman» να εξηγούν.


Διαβάστε και δείτε ακόμη:

Δείτε εδώ το τρέιλερ του «Batman v Superman» αν αυτό κυκλοφορούσε το 1995: