Buzz

«Batman vs Superman:» Δείτε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες

στα 10

To Εntertainment Weekly έχει εξώφυλλο και κεντρικό θέμα το «Batman vs Superman» και μας χαρίζει 6 πρώτες φωτογραφίες της ταινίας.

«Batman vs Superman:» Δείτε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες

To «Batman vs Superman: Dawn of Justice» του Ζακ Σνάιντερ είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες του κόσμου στις 26 Μαρτίου του 2016, με τον Μπεν Αφλεκ ως Μπάτμαν, τον Χένρι Κάβιλ ως Σούπερμαν, τον Τζέσι Αϊζενμπεργκ ως Λεξ Λούθορ, την Εϊμι Ανταμς ως Λόις Λέιν και την Γκαλ Γκαντότ ως Wonder Woman.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπεν Αφλεκ σε 3 ταινίες ως Batman και την τελευταία τη σκηνοθετεί επίσης;

H επίσημη σύνοψη της ταινίας δεν αποκαλύπτει πολλά:

Με το φόβο πως η δράση ενός σαν Θεού υπερήρωα θα μείνει χωρίς έλεγχο, ο ανυπέρβλητος, ισχυρός εκδικητής της Γκόθαμ Σίτι ακολουθεί κάθε βήμα του πιο διάσημου καθημερινού σωτήρα της Μετρόπολις, την ίδια στιγμή που ο κόσμος αγωνιά με το ερώτημα του τι είδους ήρωας χρειάζεται στην πραγματικότητα. Και με τον Μπάτμαν και τον Σούπερμαν σε αντίπαλα στρατόπεδα, μια νέα απειλή εμφανίζεται γοργά, βάζοντας την ανθρωπότητα στον μεγαλύτερο κίνδυνο με τον οποίο ήρθε αντιμέτωπη μέχρι σήμερα.

batman vs super ew 607 1

Διαβάστε ακόμα: Ξεπεσμένοι ήρωες, ένας εχθρός για την ανθρωπότητα και όλα όσα μαθαίνουμε για το «Batman v Superman: Dawn Of Justice»

Το πρώτο teaser εξηγεί (κάπως) γιατί ο Μπρους Γουέιν κι ο Κλαρκ Κεντ έρχονται αντιμέτωποι. Γιατί όπως το τρέιλερ ξεκαθαρίζει, «η απόλυτη δύναμη διαφθείρει απόλυτα» και υπάρχει πάντα «εκείνος ο πυρετός, η οργη, η αίσθηση αδυναμίας που μεταμορφώνει τους καλούς σε κακούς». Με άλλα λόγια αν πιστέψουμε το τρέιλερ, ο Superman δεν είναι πια ο σωτήρας του κόσμου όπως στην πρώτη ταινία του Σνάιντερ το «Man of Steel», αλλά μια πιθανή απειλή. Και κάποιος πρέπει να τον αντιμετωπίσει.

Δείτε ακόμα: «Tell me, do you bleed? You will!» Το πρώτο teaser του «Batman v Superman» είναι εδώ

Σήμερα, αναμένοντας την εμφάνιση σκηνοθέτη, Ζακ Σνάιντερ, και πρωταγωνιστών στο ComicCon 2015, το Entertainment Weekly κυκλοφορεί τις πρώτες επίσης φωτογραφίες - από την ταινία, αλλά κι από τα γυρίσματα.

Ολων τα μάτια φυσικά στο μεγάλο στοίχημα της ταινίας: μπορεί ο Μπεν Αφλεκ να φορέσει τη στολή, επάξια των προκατόχων του;

batman vs super ew 607 2

batman vs super ew 607 3

batman vs super ew 607 4

batman vs super ew 607 5

batman vs super ew 607 6

batman vs super ew 607 7

Διαβάστε περισσότερα: